search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:37
MENU CLOSE

Γεωργία Μπίκα: Στο αρχείο η δικογραφία για τον δικηγόρο Αλεξόπουλο που κατήγγειλε για επίθεση – Φέρεται να ανασκεύασε

04.04.2022 15:56
mpika-124-new

Στο αρχείο τέθηκε η δικογραφία για τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλου, σε βάρος του οποίου είχε κινηθεί προκαταρκτική εξέταση, ύστερα από όσα είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή της η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία κείχε καταγγείλει βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ότι την προπηλάκισε μέσα στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

Ο εισαγγελέας είχε παραγγείλει προκαταρκτική έρευνα για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας. Κατά πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ, στην κατάθεση που κλήθηκε να δώσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, η 24χρονη φέρεται να ανασκεύασε, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι ο καταγγελλόμενος δικηγόρος δεν την απείλησε.

Αξιολογώντας τα στοιχεία της έρευνας, ο εισαγγελέας πρωτοδικών έκρινε ότι δεν στοιχειοθετείται αδίκημα, ζητώντας να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση, πρόταση που εγκρίθηκε από εισαγγελέα εφετών.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Καπραβέλος: Πλήρως εμβολιασμένοι το 40% των ασθενών στις ΜΕΘ (Video)

Απεργία ΓΣΕΕ την Τετάρτη: Ποια ΜΜΜ τραβούν χειρόφρενο

Έκοψαν το ρεύμα σε 92χρονη με άνοια και συσκευή οξυγόνου (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:36