search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:02
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Γράφει τα απομνημονεύματά της – Το «χρυσό» συμβόλαιο και το δύσκολο παρελθόν

05.04.2022 14:23
BritneySpears

Συμβόλαιο ύψους 11,4 εκατομμυρίων λιρών έκλεισε η σταρ της ποπ μουσικής σκηνής, Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster, για να εκδώσει βιβλίο με τα απομνημονεύματά της.

Η ανακοίνωση έγινε από την ίδια την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία έγραψε στο Instagram ότι γράφει ένα βιβλίο όπου αναφέρεται σε όσα έχει ζήσει ως τώρα και στις δύσκολες σχέσεις με την οικογένειά της. Μία διαδικασία που την χαρακτήρισε «θεραπευτική».

Η σταρ της ποπ που αποδεσμεύτηκε από μία αμφιλεγόμενη 13χρονη κηδεμονία από τον πατέρα της μόλις το 2021, δήλωσε ότι η διαδικασία συγγραφής του βιβλίου την υποχρεώνει να αντιμετωπίσει τις μνήμες από τα πρώτα χρόνια της ζωής της και τις εμπειρίες που είχε στα χρόνια της κηδεμονίας.

«Γράφω ένα βιβλίο και αυτό είναι θεραπευτικό. Μου είναι δύσκολο που επαναφέρω γεγονότα από το παρελθόν για τα οποία δεν είχα εκφραστεί δημοσίως», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. «Φαντάζομαι ότι ακούγεται παιδικό, αλλά ήμουν πολύ νέα όταν συνέβησαν αυτά τα γεγονότα και το να τα αντιμετωπίζω τώρα φαίνεται ασυνήθιστο για τους περισσότερους», πρόσθεσε απολογητικά.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε τεθεί κάτω από την κηδεμονία του πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, το 2008, όταν η σταρ αντιμετώπισε κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Η απόφαση του δικαστηρίου έδινε στον πατέρα της το δικαίωμα να ελέγχει τα οικονομικά της σταρ, αποφάσεις που αφορούσαν την καριέρα της, ακόμα και πιο προσωπικά θέματα, όπως τις επισκέψεις στους έφηβους γιους της και στο κατά πόσο θα μπορούσε να ξαναπαντρευτεί.

Η κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς τερματίστηκε τον Νοέμβριο, μετά από δικαστική απόφαση, αλλά τα προβλήματα με την οικογένειά της δεν έχουν ξεπεραστεί.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγορεί την μητέρα και την αδερφή της ότι έγραψαν τα δικά τους βιβλία που αναφέρονται στην ποπ σταρ, για να εκμεταλλευτούν την δημοφιλία της και επιπλέον ότι την συκοφαντούν καθώς την περιγράφουν ως ανίκανη να πάρει ένα καφέ ή να οδηγήσει αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο! Εκλιπαρεί για δανεικά ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Γαλλία: Αποσύρουν άρον-άρον τις σοκολάτες Kinder λόγω σαλμονέλας

Τα κλεμμένα χειρόγραφα του Δαρβίνου: Ένα μυστήριο στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 00:52