search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 22:31
MENU CLOSE

Ο Μητσοτάκης μιλάει για μετεκλογικές συνεργασίες – Ο Άδωνις βλέπει «φρίκη»

06.04.2022 06:00
adonis_new

Αντίθετος με τις απόψεις του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη εμφανίζεται ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο – να μην το ξεχνάμε – Αντιπρόεδρος της ΝΔ τη συζήτηση για μετεκλογικές συνεργασίες την κόβει αμέσως. Δε θέλει καν να το συζητά. Από την άλλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει μετεκλογική συνεργασία πάνω σε μία προγραμματική βάση και εφόσον το επιθυμεί ο λαός.

Μιλώντας βιωματικά ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε ότι ήταν δύσκολα διαχειρίσιμες οι κυβερνήσεις συνεργασίας. «Έχω υπάρξει υπουργός σε κυβέρνηση συμμαχίας και ήταν φρίκη», δηλώνει.

Αν όμως υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητάει ως βασική προϋπόθεση «να μην έχει υπερβολικές απαιτήσεις ο μικρότερος εταίρος».

Υ.Γ: Όσον αφορά την χθεσινή κωλοτούμπα σχετικά με τα φαινόμενα αισχροκέρδειας και την δημοσιοποίηση ονομάτων των επιχειρήσεων ένα πράγμα ήταν αυτό που άλλαξε τη στάση του Υπουργού: σύντομο τηλεφώνημα από το Μαξίμου το βράδυ της Δευτέρας.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Οι «συμμαχίες» του…. σταυρού στον Βόρειο Τομέα – Όλες οι συνεργασίες των βουλευτών

Ακροδεξιά: Ετοιμάζουν κόμμα με Τζήμερο Πρόεδρο και Μπογδάνο Αντιπρόεδρο – Πότε η θα γίνει η ανακοίνωση του σχηματισμού

H… Γλύκα της Ντόρας Μπακογιάννη (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 22:31