search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:23
MENU CLOSE

Θάνος Πλεύρης: Επίσκεψη στο Θριάσιο με συνοδεία της… ΟΠΚΕ (Video)

06.04.2022 10:28
opke_new

Στο Θριάσιο για τα εγκαίνια των κεντρικών χειρουργείων βρέθηκε την Δευτέρα 4 Απριλίου ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Η ανακαινισμένη πτέρυγα των κεντρικών χειρουργείων του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας είναι δωρεά των Αθανάσιου και Μαρίνας Μαρτίνου, συνολικού ύψους 4.800.000 ευρώ.

Αλγεινή εντύπωση και αντιδράσεις έχει προκαλέσει όμως το γεγονός ότι ο υπουργός Υγείας, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο, συνοδευόταν από πάνοπλους άνδρες της ΟΠΚΕ.

Σίγουρα η εικόνα του Θάνου Πλεύρη, του υπουργού Υγείας, να επισκέπτεται ένα δημόσιο νοσοκομείο και να περνάει ανάμεσα σε υγειονομικούς και πολίτες συνοδεία ανδρών που ανήκουν στις ειδικές δυνάμεις και έχουν αποστολή την εκτέλεση επικίνδυνων επιχειρήσεων, δεν είναι σίγουρα ότι πιο λογικό και ωραίο.

Οι Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας ανήκουν στις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και έχουν ειδική εκπαίδευση και εξοπλισμό. Διαθέτουν βαρύ οπλισμό, όπως πολεμικά τουφέκια, υποπολυβόλα, καραμπίνες και πιστόλια.

Και δεν δικαιολογείται, σε καμία περίπτωση, μπροστά στον φόβο που ενδεχομένως να υπήρχε στα υπουργεία Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, ο Θάνος Πλεύρης να γίνει δέκτης αποδοκιμασιών από εργαζόμενους και ασθενείς.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη παρουσία του υπουργού Υγείας στο Θριάσιο σχολιάστηκε πολύ αρνητικά από χρήστες στα social media.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο Νοσοκομείο Παπανικολάου: Ένας νεκρός, εγκλωβισμένοι γιατροί και ασθενείς

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:23