search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 03:36
MENU CLOSE

Θέμα έρευνας το περπάτημα του Πούτιν: Το «βάδισμα του πιστολέρο» ή πρόβλημα υγείας; (videos)

06.04.2022 10:35
putin_new

Πολλές φήμες και σενάρια έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια για το… βάδισμα του Βλαντιμίρ Πούτιν. Πιο συγκεκριμένα, ο Ρώσος πρόεδρος όταν περπατά δεν κουνάει ποτέ το δεξί του χέρι, αλλά το έχει σχεδόν κολλημένο στο πλαϊνό μέρος του σώματός του και κουνάει μόνο το αριστερό.

Επιστήμονες που μελέτησαν λεπτομερώς το βάδισμά του, αρχικά υπέθεσαν πως μπορεί να οφείλεται στη νόσο Πάρκινσον. Ωστόσο, στη συνέχεια απέκλεισαν το ενδεχόμενο βλέποντας ότι ο Πούτιν σηκώνει βάρη, ασχολείται με το τζούντο και κολυμπά.

Τελικά, κατέληξαν στο ότι πρόκειται για το «βάδισμα του πιστολέρο», το οποίο έχει υιοθετήσει ο Ρώσος πρόεδρος από την εκπαίδευσή του ως πράκτορας της KGB.

Αυτό γιατί στην KGB, οι πράκτορες μάθαιναν να κρατούν το δεξί χέρι όσο γίνεται πιο κοντά στη θήκη του πιστολιού, έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσουν αν χρειαστεί.

Να σημειωθεί ότι η έρευνα για το βάδισμα του Πούτιν ξεκίνησε όταν ο νευρολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ναϊμέχεν στην Ολλανδία, Bastiaan Bloem, κλήθηκε από έναν συνάδελφό του να σχολιάσει ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο ο Ρώσος πρόεδρος περπατά κουνώντας μόνο το αριστερό χέρι.

Διαβάστε επίσης:

ΟΗΕ: 1.500 άμαχοι έχασαν ήδη τη ζωή τους στον πόλεμο της Ουκρανίας (Video)

Η Γαλλία στις κάλπες: Οι πέντε παράγοντες που θα κρίνουν τις προεδρικές εκλογές

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκρήξεις κοντά στο Λβιβ, στο δυτικό τμήμα της χώρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58