search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 23:09
MENU CLOSE

Μαντζουράνης: Ποιος άνοιξε την πόρτα της Βουλής στους ναζί;

08.04.2022 16:07
mantzouranis-new

Με νέα ανάρτησή του στο Facebook ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Μαντζουράνης, «δείχνει» ευθέως ως υπεύθυνο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «για την “εισβολή} των νεοναζί στη Βουλή».

Ο κ. Μαντζουράνης υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος Ζελένσκι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη της ελληνικής Βουλής και ξεκαθάρισε ότι «καταδικάζουμε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, χωρίς αστερίσκους. Δεν θα σωπάσουμε όμως υπό το κράτος της αντιρωσικής υστερίας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μαντζουράνη:

«Καταδικάζουμε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, χωρίς αστερίσκους.
Δεν θα σωπάσουμε όμως υπό το κράτος της αντιρωσικής υστερίας.
Ο πρόεδρος Ζελένσκι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη της ελληνικής Βουλής και οργάνωσε την «εισβολή» των νεοναζί μέσα σ’ αυτή, ενώ δεν είπε λέξη για την τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο. Ο πρόεδρος της Βουλής επέτρεψε την πρόκληση.

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ακέραια την ευθύνη γιατί και ήξερε, ή έπρεπε να ξέρει, εκ των προτέρων και δεν αποδοκίμασε εκ των υστέρων αυτή τη βάναυση κίνηση κατά της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας του λαού μας».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη – Ντομπρόβσκις: Στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πρέπει να ληφθούν αποφάσεις που θα ανακουφίσουν τους πολίτες (Photos/Video)

Tόνι Μπλερ στο Φόρουμ των Δελφών: Με ανησυχεί η πιθανή τρίτη «ενσάρκωση» του Πούτιν

Άδωνις: «Πάμε για αυτοδυναμία, ο κόσμος θα μας κρίνει δίκαια» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 23:00