search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 02:13
MENU CLOSE

Ξέσπασε σε κλάματα η Ράσελ: «Απαράδεκτο αυτό που κάνει ο Σεφερλής» (Video)

09.04.2022 15:09
rasel

Συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις το πρώτο επεισόδιο του Super Mammy του Μάρκου Σεφερλή και ειδικά το αστείο με τον βιασμό.

Η πρώην παίκτρια του GNTM Θεοδώρα Ράσελ λόγω του Σεφερλή θυμήθηκε μία προσωπική εμπειρία της από όταν ήταν 12 ετών, την οποία προσπαθούσε να ξεχάσει και το εξέφρασε με δάκρυα στα μάτια σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Συγγνώμη, θέλω να πω κάτι. Δεν έβλεπα τη σειρά του κυρίου Σεφερλή, αλλά έτυχε κι άκουσα τις δηλώσεις της κυρίας Ακρίτα εχθές και αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι απαράδεκτο αυτό που είπε ο κύριος Σεφερλής. Επειδή το έχω ζήσει στο πετσί μου 12 χρονών και να τρέχω με μια φίλη μου μετά το σχολείο και να είναι ένας άνθρωπος από πίσω μου με ξεκουμπωμένο το παντελόνι του. Ευτυχώς κρυφτήκαμε σε μια πολυκατοικία», είπε η Θεοδώρα Ράσελ.

«Όταν άκουσα τις δηλώσεις της κυρίας Ακρίτα μου θύμισε όλο αυτό που είχα σβήσει από τη μνήμη μου. Δεν είναι καθόλου αστείο αυτό που κάνει ο κύριος Σεφερλής σε μια σειρά. Είναι απαράδεκτο», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη Βρετανία: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε δυο γυναίκες για ένα ταξί (Video)

Φόρουμ των Δελφών – Δένδιας: Στεκόμαστε αλληλέγγυοι απέναντι στην Ουκρανία όπως και σε κάθε χώρα που υφίσταται εισβολή

Υπουργείο Οικονομικών: «Μαξιλάρι» 2,6 δις ευρώ για μέτρα στήριξης με τροπολογία για συμπληρωματικό προϋπολογισμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02