search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:26
MENU CLOSE

Αγία Παρασκευή: Άντρες της αστυνομίας έσπασαν την πόρτα σπιτιού για να σώσουν λιπόθυμη έγκυο

11.04.2022 21:33
astinomia_new

Σε μια καίρια επέμβαση προχώρησε η ελληνική αστυνομία, καθώς έσπασε την πόρτα του σπιτιού μιας εγκύου για να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ., μετά από κλήση για εγκυμονούσα γυναίκα που είχε να δώσει σημεία ζωής από το προηγούμενο βράδυ, περιπολικό της Άμεσης Δράσης έσπευσε στο σπίτι της γυναίκας.

Ωστόσο, η πόρτα ήταν κλειδωμένη με το κλειδί από μέσα, με αδύνατη την είσοδο στο χώρο ακόμα και από εξωτερική πλευρά ενώ η γυναίκα, κατά την παραμονή των αστυνομικών έξω από το διαμέρισμα, δεν ανταποκρινόταν στην επικοινωνία μαζί τους.

Σε λίγα λεπτά έφτασε η Κ-209 και με δεδομένο την επείγουσα κατάσταση έσπασαν την πόρτα και εντόπισαν την γυναίκα στον καναπέ του σαλονιού σε λιπόθυμη κατάσταση και αφού την βοήθησαν να ανακτήσει τις αισθήσεις της, συνόδευσαν την μεταφορά της με το ασθενοφόρο μέχρι το νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – Νέες ιατροδικαστικές εξετάσεις για Μαλένα και Ίριδα

Κορωνοϊός: Κατέληξε ο καθηγητής Γιάννης Κυριόπουλος – Ήταν διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό

Τήνος: Αμετανόητος ο δολοφόνος του 52χρονου – Φώναξε «καλά του έκανα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:16