search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:18
MENU CLOSE

Ειρωνικές δηλώσεις από την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου: Περιμένω τη σύλληψή μου…(Video)

11.04.2022 22:56
dimitra-patra-new

Συνεχίζει να αρνείται κατηγορηματικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου οποιαδήποτε εμπλοκή της στην πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Η αδελφή της Ρούλα Πισπιρίγκου τονίζει ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε έκνομη ενέργεια.

Η ίδια βρίσκεται στο σπίτι της στην Πάτρα, μαζί με την μητέρα της και σε ερώτηση του ΑΝΤ1 σχετικά με το πώς περνάει αυτές τις ώρες, απαντά με ειρωνική διάθεση: «περιμένω τη σύλληψή μου…».

Η αδελφή της 33χρονης ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την 6 μηνών Ίριδα μέσα στην κούνια της, ενώ από την πρώτη στιγμή δηλώνει βέβαιη για την αθωότητα της μάνας των τριών παιδιών που έχει κριθεί προφυλακιστέα για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Νονός της Μαλένας: «Γελοιότητα ότι είχα σχέση με τη Ρούλα»

Τις φήμες που τον εμπλέκουν στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και τη σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου διαψεύδει κατηγορηματικά ο νονός της Μαλένας.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο με έχουν μπλέξει ότι είχα σχέση με την κουμπάρα μου και ότι ένα εκ των παιδιών είναι δικό μου. Πράγμα το οποίο είναι γελοιότητα, δεν αληθεύει, δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο. Κι ούτε θα μπορούσε να συμβεί, γιατί υπάρχουν και οι ηθικές αξίες πάνω από όλα», δήλωσε στο MEGA ο κουμπάρος του ζεύγους Δασκαλάκη.

«Σίγουρα κάποιοι προσπάθησαν να με μπλέξουν, δεν ξέρω από που προέκυψε. Έχουν πάρει φωτογραφίες της κόρης μου και λένε ότι μοιάζει με τη Μαλένα. Έχουν πάρει τα μάτια τα δικά μου, της Μαλένας, της εγγονής μου και της Ίριδας και λένε ότι έχουμε τα ίδια μάτια… αν είναι δυνατόν!» συμπληρώνει.

Διαβάστε επίσης:

Νέες υπερπτήσεις τουρκικών F-16 πάνω από την Παναγία, τις Οινούσσες και τη Χίο

Αγία Παρασκευή: Άντρες της αστυνομίας έσπασαν την πόρτα σπιτιού για να σώσουν λιπόθυμη έγκυο

ΕΛ.ΑΣ: Προσοχή για παραπλανητικό e-mail – Τι πρέπει να κάνετε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:18