search
ΚΥΡΙΑΚΗ 24.08.2025 12:15
MENU CLOSE

Στις 20 με 21 Απριλίου το επίδομα ακρίβειας – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τα καύσιμα

11.04.2022 13:12
super_market_new

Στις 20 με 21 Απριλίου θα δοθεί το επίδομα ακρίβειας 200 ευρώ στις ευάλωτες ομάδες, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Παράλληλα, σημείωσε πως εντός της εβδομάδας θα ανοίξει η πλατφόρμα για την επιδότηση καυσίμων.

«Η κυβέρνηση εξασφαλίζει πόρους για να στηρίξει την κοινωνία απέναντι στο πληθωριστικό κύμα», δήλωσε, κάνοντας αναφορά στον συμπληρωματικό προϋπολογισμό και την πρώτη δόση από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Αναφορικά με την αισχροκέρδεια, είπε ότι η κυβέρνηση θα είναι αμείλικτη και ότι οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς. Επίσης, τόνισε ότι υπάρχει επισιτιστική επάρκεια και πως η άνοδος των τιμών δεν οφείλεται στη διαθεσιμότητα, αλλά στο ενεργειακό κόστος.

Επίσης, κάλεσε τους παράγοντες της αγοράς, και ειδικά τους μεγάλους, να επιδείξουν ευθύνη απέναντι στην κοινωνία.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις Μαΐου: Από την Πέμπτη στα ATM – Ποιοι δικαιούχοι θα πληρωθούν πρώτοι (Video)

Yπουργείο Εργασίας: Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ, έως τις 15 Απριλίου

Σκρέκας: «Το ρεύμα θα παραμένει ακριβό όσο διαρκεί η ακρίβεια και στο αέριο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24.08.2025 12:14