ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.08.2025 02:01
MENU CLOSE

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Έρευνα για τοξική ουσία και στον οργανισμό της Μαλένας

11.04.2022 19:00

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει ήδη προφυλακιστεί για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπάρχει πλέον ένα νέο σενάριο που ερευνούν οι ιατροδικαστές που ασχολούνται με τον θάνατο της Μαλένας.

Πρόκειται για το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί τοξική ουσία και στη μικρή Μαλένα. Αυτά προκύπτουν από τα ευρήματα στο συκώτι του κοριτσιού, τα οποία δεν δικαιολογούνται από τις υπόλοιπες παθήσεις που είχε.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη αυτή φθορά στο ήπαρ του μικρού κοριτσιού αποδόθηκε λανθασμένα στην ηπατική ανεπάρκεια. Ακόμα, σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο ούτε ο ασφυκτικός θάνατος θα δικαιολογούσε τέτοια φθορά στο ήπαρ της.

Παράλληλα, υπάρχουν οι ενδείξεις για δηλητηριώδη ουσία που ενδεχομένως να έχει δράσει για αρκετή ώρα στο ήπαρ του πρώτου κοριτσιού της οικογένειας που έχασε τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης

Χρεοκοπία για τους Ρωσικούς Σιδηρόδρομους – Δεν κατάφεραν να πληρώσουν ομόλογα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στα χέρια των Ρώσων το λιμάνι της Μαριούπολη

Τήνος: Στον εισαγγελέα Σύρου ο 90χρονος που σκότωσε τον γείτονά του – Αποδοκιμάστηκε από το πλήθος (Video)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.08.2025 01:39
Exit mobile version