search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:38
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 14χρονη σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό (Photos/Video)

15.04.2022 21:46
troxaio-egnatia09-new

Δεκατετράχρονη που επέβαινε σε ένα από τα τέσσερα οχήματα που ενεπλάκησαν, έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη 1.20 το μεσημέρι στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Κουλούρας Ημαθίας.

Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, αρχικά συγκρούστηκαν δύο οχήματα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 14χρονη, ενώ από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί, ένας 67χρονος και ένας 59χρονος, οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Το σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές δημοτικού και ένα ακόμη όχημα που ακολουθούσαν υπέστησαν υλικές ζημιές, κάτω από συνθήκες οι οποίες δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί. Οι επιβάτες τους δεν τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα που έχασε τη ζωή της, πήγαινε με τον πατέρα της να πάρουν τον αδελφό της από τον στρατό, επειδή θα έβγαινε σε άδεια.

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας βρέθηκαν ειδοποιήσεις της Google για φαρμακευτικές ουσίες (Video)

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Επιστρέφουμε στην κοινωνία τους πόρους που συγκεντρώσαμε, με έργα και δράσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:37