search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:59
MENU CLOSE

Πώς θα κάνουν Ανάσταση τα κανάλια – Το εορταστικό πρόγραμμα

23.04.2022 09:31
remote-control-4891936_1920

Αντίστροφη μέτρηση για την Ανάσταση. Τι έχουν ετοιμάσει τα κανάλια για τους τηλεθεατες;

Μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές του MEGA το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Τα στελέχη του καναλιού έχουν δημιουργήσει ένα special επεισόδιο της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA», με τίτλο «Ανάσταση με το MEGA» και καλεσμένη την Ελλη Κοκκίνου.

Το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 23.00 με τον Βυζαντινό Χορό Πολιούχου Αθηνών με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τη Σοφία Μάνου και στις 23.50 θα γίνει ένα διάλειμμα για τη μετάδοση της Αναστάσιμης Ακολουθίας. Τα πρώτα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα «στήνεται» ένα μοναδικό πασχαλινό γλέντι με τη δημοφιλή τραγουδίστρια και τους Γιώργο Βελισσάρη, Στέλλα Κονιτοπούλου, Ιωάννη Αρβανιτίδη και special guest τον Θοδωρή Φέρρη. Τη βραδιά παρουσιάζουν η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν ενώ τον δικό του παλμό θα δώσει και ο παραδοσιακός χορευτικός όμιλος. Να σημειωθεί ότι μέχρι τη μεγάλη βραδιά, το πρόγραμμα του MEGA διαμορφώνεται ειδικά. Το πρωί στις 08.00 θα μεταδοθεί η Ακολουθία του Μεγάλου Σαββάτου, ενώ θα ακολουθήσουν επαναλήψεις σειρών και εκπομπών αλλά και ταινίες.

Στο OPEN το Μεγάλο Σάββατο στις 23.50 θα υπάρξει μετάδοση της Αναστάσιμης Ακολουθίας. Στις 00.10, ο Γιώργος Θεοφάνους και η εκπομπή «Ενα τραγούδι ακόμη» υποδέχονται έναν από τους κορυφαίους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής, τον Γιάννη Πλούταρχο, αλλά και την ταλαντούχα κόρη του Κατερίνα Κακοσαίου, σε ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι, με αγαπημένα τραγούδια και ξεχωριστές ερμηνείες. Ο αγαπημένος Γιάννης Πλούταρχος, με τη χαρισματική και χαρακτηριστική φωνή του, μαγεύει και παρασύρει το κοινό σε μια υπέροχη μουσική και άκρως συναισθηματική βραδιά. Το «καλό παιδί» της δισκογραφίας  ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια από το παρελθόν, αλλά και νέα τραγούδια που ξεχωρίζουν, με τον Γιώργο Θεοφάνους να τον συνοδεύει στο πιάνο. Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδάει για πρώτη φορά αξέχαστα τραγούδια του μεγάλου Ακη Πάνου.

Στο στρατόπεδο του ΣΚΑΪ, το Μεγάλο Σάββατο στις 21.00 θα πρβληθεί σε επανάληψη το «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Στις 23.50 θα υπάρξει σύνδεση για τη μετάδοση της Αναστάσιμης Ακολουθίας.

Διαβάστε επίσης:

The Weekend Away: Η κεταμίνη «πρωταγωνιστεί» στην ταινία του Netflix (video)

Ανάσταση με την Έλλη Κοκκίνου στο Mega (videos)

Από εκπρόσωποι, μιντιακοί σχολιαστές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:58