search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:54
MENU CLOSE

Ζαχάροβα: Η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί σε χώρες του ΝΑΤΟ, που παρέχουν όπλα στην Ουκρανία

27.04.2022 13:47
Zakharova_maria

Φανερά ενοχλημένη εμφανίζεται η Ρωσία για τον στρατιωτικό εξοπλισμό που παρέχει η Δύση στις ουκρανικές δυνάμεις.

Έτσι, το Κρεμλίνο μέσω της εκπροσώπου Τύπου του υπουργείο Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, απειλεί πλέον με χτυπήματα στο έδαφος χωρών – μελών του ΝΑΤΟ που προμηθεύουν με όπλα την Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θα μπορούσαν να επιτραπούν επιδρομές εναντίον κρατών- μελών του ΝΑΤΟ που παρέχουν όπλα στην Ουκρανία, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

«Καταλαβαίνουμε σωστά ότι, για χάρη της διατάραξης της επιμελητείας των στρατιωτικών προμηθειών, η Ρωσία μπορεί να χτυπήσει στρατιωτικούς στόχους στο έδαφος εκείνων των χωρών του ΝΑΤΟ που προμηθεύουν όπλα στο καθεστώς του Κιέβου; Σε τελική ανάλυση, αυτό οδηγεί άμεσα σε θανάτους και αιματοχυσία στο ουκρανικό έδαφος. Από όσο καταλαβαίνω, η Βρετανία είναι μια από αυτές τις χώρες», είπε η Ζαχάροβα.

H αντίδραση της Ζαχάροβα ήρθε μετά τη δήλωση του υπουργού Ενόπλων Δυνάμεων της Βρετανίας James Heappey ότι το Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζει τις ουκρανικές αεροπορικές επιδρομές εναντίον στόχων σε ρωσικό έδαφος.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα ήταν «απολύτως νόμιμο» να χρησιμοποιηθούν βρετανικά όπλα σε τέτοιες επιθέσεις, παρόλο που προς το παρόν δεν πιστεύει ότι χρησιμοποιούνται.

Διαβάστε επίσης:

Ο αγέλαστος Πούτιν: Το προφίλ του Ρώσου προέδρου, όταν υπηρετούσε ως πράκτορας στην KGB

Φον ντερ Λάιεν: «Η Ρωσία μας εκβιάζει με το φυσικό αέριο – Προετοιμασμένη η ΕΕ»

Απίστευτο! Εντοπίστηκε ένα νέο είδος ανθρώπου στην Ινδονησία (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50