search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 03:42
MENU CLOSE

Οι… μαζορέτες του ρωσικού στρατού: Ποιες είναι οι «Αδελφές του Θριάμβου» που βρίσκονται στο πλευρό των στρατιωτών (photos/videos)

29.04.2022 14:58
rosida_new
credit: Instagram/winsisters22

Είναι οι «Αδελφές του Θριάμβου», εμφανίζονται με στολές νοσοκόμας με το σύμβολο «Ζ», που χρησιμοποιούν οι ρωσικές δυνάμεις που έχουν εισβάλει στην Ουκρανία και αποστολή τους είναι να τονώσουν το ηθικό των Ρώσων στρατιωτών. Ο λόγος για τα νεαρά κορίτσια που συμμετέχουν στο ρωσικό πατριωτικό κίνημα με τον δικό τους τρόπο, όπως γράφει η βρετανική Daily Mail.

Μεταξύ αυτών η Ντάρια Πουγκατσιόβα και η Βαλέρια Βορομπίροβα, φοιτήτριες της ιατρικής και την Αναστάζια Μίγκαλ, που σπουδάζει νομική. Η Αναστάζια είναι παράλληλα πρωταθλήτρια στη δισκοβολία. «Τα τελευταία έξι χρόνια έχω κερδίσει 54 μετάλλια. Είναι ήδη πολλά, αλλά με περιμένουν ακόμα πολλές νίκες», λέει η Αναστάζια.

Φωτογραφήθηκαν στην περιοχή του Λουχάνσκ, στην ανατολική Ουκρανία και ανέβασαν τις φωτογραφίες στο Instagram. Βρέθηκαν εκεί για να προσφέρουν πασχαλινά τσουρέκια στους Ρώσους στρατιώτες, τις μέρες του Πάσχα.

Κάποια από τα κορίτσια που πήγαν στο Λουχάνσκ είναι «σύζυγοι και φίλες» Ρώσων στρατιωτών που πολεμούν στην Ουκρανία, όπως αναφέρουν οι ίδιες στα social media.

Η Αλιόνα Μπόικο, η οποία έχει 30.000 ακόλουθους στο TikTok και στο Instagram στέλνει το δικό της μήνυμα στρατιώτες: «Είναι σημαντικό να μην τα παρατήσετε, να είστε πιο δυνατοί παρά τις δυσκολίες. Οι δύσκολες μέρες θα περάσουν και αργά ή γρήγορα όλα θα είναι και πάλι ωραία».

Η Βιολέτα Μοσκαλένκο, 19 χρόνων,είναι μοντέλο και έχει 3.000 ακόλουθους στο Instagram. Μαζί της ήταν ντυμένη νοσοκόμα η Μαρία Οκορόκοβα, που συμμετείχε σε διαγωνισμό ομορφιάς και η Αναστάζια Τσεπούροβα, ηθοποιός.

Οι φωτογραφίες, αλλά και τα βίντεο που γύρισαν στο Λουχάνσκ ανέβηκαν στους λογαριασμούς των κοριτσιών στα social media και κάνουν τον γύρο του κόσμου.

@winsisters22 @violetka567899 @chepurova_anastasia @mariaaa_okk #россия #украина #донбасс #лнр_топ #луганск #lugansk #russia #лнр #днр #сёстрыпобеды #winsisters22 ♬ Win sisters – Сёстры Победы

Διαβάστε επίσης:

Οι ΗΠΑ «τρέχουν» για να πουλήσουν αεροπλάνα στην Τουρκία, η οποία αγοράζει ρωσικούς πυραύλους

Γιαν Φαμπρ: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για σεξουαλική παρενόχληση – Είχε προκαλέσει σάλο με τα «Παλλόμενα Πέη» (Photo/Video)

Φυσικό αέριο: Γιατί η Γερμανία φοβάται ένα εμπάργκο της ΕΕ στη Ρωσία – Η εξάρτηση και το δίλημμα του Βερολίνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 01:10