search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:37
MENU CLOSE

Μύκονος: «Έκανα μπάνιο και καθάριζα τη μούχλα με βετέξ από πάνω μου» – Καταγγελία – σοκ εργαζόμενης για άθλιες συνθήκες διαμονής (Video)

30.04.2022 13:17
mykonos new

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τις απαράδεκτες συνθήκες που ισχύουν για τους εποχικούς εργαζόμενους σε ορισμένους τουριστικούς προορισμούς.

Την ώρα που οι επιχειρήσεις δηλώνουν ότι δυσκολεύονται να βρουν προσωπικό, οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν «εργασιακό μεσαίωνα».

Σοκ προκαλεί η καταγγελία νεαρής γυναίκας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του Open, για τις άθλιες συνθήκες διαμονής της στη Μύκονο όπου εργαζόταν.

Αναφερόμενη στη χειρότερη εμπειρία που έχει ζήσει ποτέ της, η γυναίκα μίλησε για «εξαιρετικά μικρά δωμάτια στα οποία έπρεπε να μένει μαζί με ακόμη 2-3 άτομα, με πολλή υγρασία, πολλή μούχλα, κατσαρίδες να πετάνε και υποτίθεται ότι είσαι σε έναν χώρο ρεσεψιόν που πρέπει να είσαι το Α και το Ω, στο να είσαι ευπαρουσίαστη και στα άλλα».

»Έκανα μπάνιο και καθάριζα τη μούχλα με το βετέξ από πάνω μου», συνέχισε.

«Μπορεί το δωμάτιο να μην έχει air condition, που ψοφάς απ’ τη ζέστη, να ετοιμάζεσαι και να ιδρώνεις (…) εγώ στη μέση της σεζόν είχα αγοράσει αφυγραντήρα 250 ευρώ γιατί δεν άντεχα άλλο με τη μούχλα και την υγρασία, να ξυπνάω και να κολλάνε όλα πάνω μου», περιέγραψε μεταξύ άλλων.

Πριν από λίγες ημέρες άλλη εργαζόμενη μιλώντας στο mykonoslive.tv περιέγραψε τα όσα έζησε όταν δούλεψε το καλοκαίρι στο νησί.  Η γυναίκα κατήγγειλε πως το δωμάτιο που της παραχώρησε η επιχείρηση ήταν σε άθλια κατάσταση. Έπρεπε να μείνει σε ένα σπίτι που βρισκόταν σε σπηλιά με τα έπιπλα φαγωμένα από τα ποντίκια, και μαζί με τρεις άνδρες συναδέλφους της.

Μην μπορώντας να μείνει εκεί, κοιμόταν στο αυτοκίνητό της επί τρεις μήνες και έκανε μπάνιο στις ντουζιέρες της παραλίας.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Βρέθηκαν ίχνη ύποπτης ουσίας και στη Μαλένα

Τριήμερο Πρωτομαγιάς: Όπου φύγει φύγει οι εκδρομείς – 24ωρη απεργία της ΠΝΟ την Κυριακή (Video)

Καιρός Πρωτομαγιάς: Φθινοπωρινό με καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας το τριήμερο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:35