search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 01:15
MENU CLOSE

Τριήμερο Πρωτομαγιάς: Όπου φύγει φύγει οι εκδρομείς – 24ωρη απεργία της ΠΝΟ την Κυριακή (Video)

30.04.2022 08:20
exodos

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται η έξοδος των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς, με τους πολίτες να εγκαταλείπουν τις πόλεις με κάθε μέσο.

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Σαββατοκύριακο κατέγραψε αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά από νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Σήμερα μόνο είναι προγραμματισμένα να αναχωρήσουν για Κυκλάδες, Κρήτη και Αργοσαρωνικό 29 πλοία από τον Πειραιά, 10 από τη Ραφήνα και 8 από το Λαύριο.

Χθες Παρασκευή πέρασαν από τα διόδια των Αφιδνών και τα διόδια της Ελευσίνας 42.404 οχήματα, μέχρι τις 6 το απόγευμα – αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί από το μεσημέρι του Σαββάτου.

24ωρη απεργία της ΠΝΟ την Κυριακή

Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την εργατική Πρωτομαγιά, την Κυριακή 1η Μαΐου, αποφάσισε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Σύμφωνα με το συνδικαλιστικό σωματείο των ναυτικών, η απεργία θα ξεκινήσει την 00.01 της 1ης Μαΐου 2022, ημέρα Κυριακή, και θα λήξει στις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

«Οι ναυτεργάτες αποτίουν και φέτος φόρο τιμής, σεβασμού και μνήμης στην εμβληματική ημέρα που άλλαξε στην κυριολεξία τον ρου της ιστορίας και είναι ταυτισμένη και συνυφασμένη με τους πολύμορφους αγώνες όλων των εργαζομένων στην χώρα μας και σε ολόκληρο τον κόσμο», αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΝΟ.

«Σε όλα τα μήκη και πλάτη της υδρογείου, οι εργαζόμενοι ενώνουν και πάλι τη φωνή τους διατρανώνοντας την αλληλεγγύη, την αποφασιστικότητα και την αμετάκλητη απόφασή τους να εξακολουθήσουν να παλεύουν για έναν καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους και τις οικογένειές τους», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός Πρωτομαγιάς: Φθινοπωρινό με καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας το τριήμερο (Video)

Πρωτομαγιά: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας – Σε ποιους δρόμους θα υπάρξει διακοπή

Φωτιά στο Παπανικολάου: Από τσιγάρο προκλήθηκε η πυρκαγιά στο νοσοκομείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04