search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:42
MENU CLOSE

Αλίνα Καμπάεβα: Γέννησε κρυφά σε Ελβετία και Μόσχα τους δυο γιους του Πούτιν – 7 και 3 ετών σήμερα (Videos/Photos)

03.05.2022 12:44
kabaeva

Με θέα στη λίμνη Λουγκάνο ήταν η VIP σουίτα όπου η Ρωσίδα πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα έφερε στον κόσμο τον γιό του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, το 2015, σύμφωνα με ρεπορτάζ της sonntagszeitung.

Το παιδί του Πούτιν γεννήθηκε στο Τιτσίνο και η Αλίνα Καμπάεβα είχε δίπλα της μία Ελβετίδα γυναικολόγο με ρωσική καταγωγή.

Η κλινική  Sant’Anna, ένα από τα πιο γνωστά μαιευτήρια στο Τιτσίνο, έχει μεγάλο πελατολόγιο με Ρώσους, όπως γράφει το ρεπορτάζ, που έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά δημοσιευμάτων για την σχέση της Καμπάεβα με τον Ρώσο πρόεδρο, τα οποία έχουν πυκνώσει μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Φημολογείται ότι η 38χρονη Ρωσίδα πρωταθλήτρια, η οποία αποκαλείται και «γυναίκα-λάστιχο» για τις εντυπωσιακές φιγούρες της στην ενόργανη, έχει γεννήσει τέσσερα παιδιά του Βλαντίμιρ Πούτιν. Αλλά οι φήμες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα καθώς ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας κρατά μυστική την προσωπική του ζωή.

Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν μάλιστα ότι η Καμπάεβα και τα παιδιά της έχουν ελβετικά διαβατήρια και ζουν σε ένα μυστικό σαλέ στις ελβετικές Άλπεις. Αλλά ούτε αυτές οι πληροφορίες έχουν επιβεβαιωθεί. Αντιθέτως πριν από λίγες μέρες η Καμπάεβα εθεάθη στην Μόσχα, συνοδευόμενη από σωματοφύλακες.

Η κυριακάτικη ελβετική εφημερίδα ερεύνησε τις φήμες αυτές, αλλά δεν εντόπισε στοιχεία για τον τόπο διαμονής της Καμπάεβα. Όμως έγραψε ότι έχει αξιόπιστες πληροφορίες που επιβεβαιώνουν ότι τα δύο αγόρια του Πούτιν γεννήθηκαν το ένα στην κλινική Sant Anna, στην Ελβετία, το 2015 και το άλλο το 2019 στην Μόσχα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το όνομα της γυναικολόγου είναι γνωστό, αλλά δεν δημοσιεύθηκε για να προστατευθεί η πηγή.

Η σχέση του Βλαντίμιρ Πούτιν με την Αλίνα Καμπάεβα είχε γίνει θέμα στον Τύπο για πρώτη φορά το 2008, στην ρωσική εφημερίδα Moscow Correspondent, η οποία αμέσως μετά το δημοσίευμα έκλεισε. Τότε ο Πούτιν ήταν ακόμα παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Λουντμίλα, από την οποία πήρε διαζύγιο το 2013.

«Η σχέση της Αλίνα με τον Πούτιν είναι γεγονός. Τα παιδιά τους, δύο γιοι, είναι παιδιά του Πούτιν. Η Αλίνα δεν είχε άλλη σχέση. Θα ήταν πολύ επικίνδυνο για εκείνη», δήλωσε η πηγή την οποία επικαλείται η ελβετική εφημερίδα.

Η γυναικολόγος με τη ρωσική καταγωγή

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η επιλογή της πολυτελούς κλινικής Sant Anna  για την γέννηση του πρώτου παιδιού έγινε επειδή εκεί εργαζόταν η γυναικολόγος που είχε ρωσική καταγωγή και την οποία γνώριζε ο Πούτιν από τότε που υπηρετούσε στο Λένιγκραντ.

Η γιατρός μετανάστευσε στην Ελβετία πριν από 30 χρόνια και πήρε ελβετική υπηκοότητα, αλλά «διατήρησε σχέση εμπιστοσύνης με τον Πούτιν», σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επιβεβαιώνει επίσης ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν ήταν στην Ελβετία όταν γεννήθηκε ο γιος του.

Το 2019 η Αλίνα Καμπάεβα γέννησε άλλον ένα γιο, αλλά αυτή την φορά στη Μόσχα, κατόπιν «απόφασης του προέδρου», όπως ανέφερε η ίδια πηγή.

Τότε είχε γραφτεί σε ρωσική ιστοσελίδα ότι η Καμπάεβα είχε γεννήσει δίδυμα, με τη βοήθεια «Ιταλού γιατρού», κάτι που φαίνεται πως δεν ισχύει, αν πιστέψουμε την πηγή της ελβετικής εφημερίδας.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει δύο κορίτσια από τον πρώτο γάμο του, την 37χρονη Μαρία και την 35χρονη Κατερίνα. Η Μαρία είναι ερευνήτρια στο Κέντρο Ιατρικής Έρευνας για την Ενδοκρινολογία της Ρωσίας και η αδελφή της είναι αναπληρώτρια διευθύντρια στο Ινστιτούτο Μαθηματικών Ερευνών στο πανεπιστήμιο της Μόσχας.

Διαβάστε επίσης

Διχασμένη η ΕΕ για τον τρόπο ενεργειακής απεξάρτησης από την Ρωσία (Video)

ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο ακυρώνει την ιστορική απόφαση για τις αμβλώσεις – «Τσουνάμι» αντιδράσεων

ΕΕ: Ανησυχία για επάρκεια τροφίμων και ενέργεια – «Όχι» στις πληρωμές αερίου με ρούβλια (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:42