search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 06:20
MENU CLOSE

Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: Επενδύει στις κρίσεις λαϊκίζοντας και λέγοντας ψέματα και ανακρίβειες

04.05.2022 21:23
oikonomou_new

«Ο κ. Τσίπρας, όπως έχει κάνει σε όλη την πολιτική του πορεία, επενδύει στις κρίσεις λαϊκίζοντας και λέγοντας ψέματα και ανακρίβειες», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχετικά με τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Και επισημαίνει: «Αντιλαμβανόμαστε την αμηχανία του ενόψει των μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας στην ενέργεια, που θα ανακοινωθούν οσονούπω από την κυβέρνηση. Εύκολα μπορούμε να μαντέψουμε και την αντίδρασή του: ό,τι κι αν ανακοινωθεί θα υποσχεθεί πως εκείνος θα έκανε πολύ περισσότερα.

Κάθε φορά που η κυβέρνηση δημιουργεί νέες δυνατότητες και προσφέρει ουσιαστικές λύσεις, ο κ. Τσίπρας χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Η πολιτική του ασκείται πια εν κενώ, σε όλα τα μεγάλα θέματα, και είναι μακριά από την πραγματικότητα, εγχώρια και διεθνή», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας: «Λάδι στη φωτιά» η αποστολή οπλικών συστημάτων στην Ουκρανία (Photos/Video)

Σφοδρή επίθεση ΝΔ για τα «τέσσερα ψέματα» του ΣΥΡΙΖΑ στα ενεργειακά (video)

Συζήτηση στην Βουλή για την ενέργεια θα ζητήσει ο Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με Μπάιντεν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36