search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:36
MENU CLOSE

Eurovision: «Δεν σκέφτομαι σε ποια θέση θα βγούμε», δήλωσε η Αμάντα Γεωργιάδη

06.05.2022 21:23
amanta_new

Συνέντευξη παραχώρησε η Αμάντα Γεωργιάδη και αναφέρθηκε στη ρατσιστική ερώτηση που δέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision.

Η νεαρή τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό μίλησε στο «Πρωινό» και εξήγησε πως ήρθε σε δύσκολη θέση.

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε γιατί οι Έλληνες διοργανωτές επιλέγουν τα τελευταία χρόνια Ελληνίδες της ομογένειας για να εκπροσωπήσουν τη χώρα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

«Είσαι Ελληνίδα αλλά και Νορβηγίδα. Κάποιες από τις προκατόχους σου δεν ήταν επίσης 100% Ελληνίδες, ήταν από Καναδά, Ολλανδία. Τι πιστεύεις για αυτή τη στρατηγική να φέρνουν πίσω οι διοργανωτές Ελληνίδες από όλον τον κόσμο;» ήταν η ακριβής ερώτηση που έκανε ο ρεπόρτερ στην Αμάντα και την έφερε σε αμηχανία.

«Ήταν λίγο περίεργη η ερώτηση που δέχτηκα, είμαι Ελληνίδα, αλλά είμαι από τη Νορβηγία. Πολύ σωστά δόθηκε η απάντηση από τη Σοφία (την επικεφαλής της αποστολής) ότι με βρήκαν, γιατί έχω το ταλέντο κι όχι γιατί είμαι από τη Νορβηγία», είπε χαρακτηριστικά η Αμάντα Γεωργιάδη.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, τρέφει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα ούτως ή άλλως. «Την αγαπάω πάρα πολύ την Ελλάδα. Κάθε χρόνο έρχομαι στα Γιάννενα και στην Πρέβεζα, κάνω μπάνια εκεί. Η γιαγιά μου, που την αγαπάω πάρα πολύ, μένει στα Γιαννένα», δήλωσε.

Τέλος, εξήγησε πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου η θέση, αλλά το να κάνει κάτι ωραίο.

«Δεν σκέφτομαι σε ποια θέση θα βγούμε, θέλω να κάνουμε κάτι πολύ ωραίο και σημαντικό», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης

Συνέδριο ΝΔ: H γραβάτα του Καραμανλή με τους… τσολιάδες έγινε Viral

Απόφαση – βόμβα της ΕΛΑΣ: Μετακίνηση των επικεφαλής των τμημάτων Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών – Ποιες «καυτές» υποθέσεις είχαν αναλάβει

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Έτσι έγινε το έγκλημα – Τι λέει το πόρισμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30