search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:40
MENU CLOSE

Γκόρντον Ράμσεϊ: Ποια είναι η πολυτιμότερη «συνταγή» του διάσημου βρετανού σεφ (Photos)

06.05.2022 11:41
gordon_ramsey_new

Βρήκε την συνταγή που τον έκανε πλουσιότερο ο διάσημος Βρετανός σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ, καθώς πούλησε ένα εξοχικό σπίτι στην Κορνουάλη έναντι 7,5 εκατομμυρίων λιρών.

Πρόκειται για «την πιο ακριβή πώληση ακινήτου» στην παραθαλάσσια αυτή περιοχή, όπως γράφει η Sun.

Έτσι ο Γκόρντον Ράμσεϊ έχει κάθε λόγο να έχει έναν πλατύ χαμόγελο, ακόμη μεγαλύτερο από αυτό που συνηθίζει στις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, αφού από την αγοραπωλησία του ακινήτου έβαλε καθαρά στην τσέπη 3,5 εκατομμύρια λίρες. Το είχε αγοράσει 4 εκατομμύρια, το πούλησε 7,5 εκατομμύρια!

Ο 55χρονος σεφ είχε αγοράσει το ακίνητο το 2016, όταν επισκεύαζε μία άλλη κατοικία στο Ροκ, στην βόρεια ακτή της Κορνουάλης.

Κορωνοϊός: Ο Γκόρντον Ράμσεϊ απέλυσε 500 υπαλλήλους χωρίς καμία εγγύηση - Media

Ο Ράμσεϊ κάνει πολύ συχνά διακοπές στα νοτιοδυτικά με την γυναίκα του Τάνα και τα πέντε παιδιά τους. Η κατοικία που πουλήθηκε προφανώς έχει πολύ χώρο και όταν την αγόρασε ο Ράμσεϊ έχτισε μία ξύλινη καμπίνα σε στυλ ιγκλού στον πίσω κήπο, απ’ όπου η θέα είναι καταπληκτική.

Παρότι συχνός επισκέπτης της Κορνουάλης, ο Γκόρντον Ράμσεϊ δήλωσε ότι «δεν μπορεί να αντέξει» τους ντόπιους.

Credit: SWNS:South West News Service

Πάντως εξακολουθεί να έχει την εξοχική κατοικία στο Ροκ, στην ίδια περιοχή, αξίας 4,4 εκατομμυρίων λιρών, την οποία αγόρασε το 2015. Το ακίνητο αυτό είχε χτιστεί το 1920 και ο Ράμσεϊ έκανε δικαστικό αγώνα επί οκτώ μήνες για να βγάλει άδεια ριζικού εκσυγχρονισμού. Όταν κέρδισε το δικαστήριο κατεδάφισε το αρχικό κτίσμα και έχτισε ένα καινούριο εκ θεμελίων.

Η σύζυγος του Ράμσεϊ, Τάνα, έχει αποκαλύψει ότι την αγάπη του διάσημου σεφ για την παραθαλάσσια περιοχή της Κορνουάλης, λέγοντας μάλιστα ότι εκεί θα μπορούσε να αποσυρθεί όταν αποφασίσει να σταματήσει να εργάζεται.

Credit: SWNS:South West News Service

«Αυτό είναι το μέρος όπου έχω δει τον Γκόρντον να είναι πραγματικά χαλαρός και  το ότι δεν χτυπάει το τηλέφωνο είναι ευλογία. Έχει πάθος με την θάλασσα και περνά ώρες ψαρεύοντας, ή απλά ξαπλωμένος στις αμμοθίνες», δήλωσε η σύζυγος του Γκόρντον Ράμσεϊ.

Διαβάστε επίσης:

Βαλάντης: «Το μοντάζ στο Survivor ήταν απάνθρωπο – Όταν γύρισα, είδα να βγαίνει ένα τέρας» (Video)

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για ριάλιτι: «Είναι σκουπίδια όπου πηγαίνουν διάφοροι παλαβοί για να ξεφτιλιστούν» (Video)

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Θα γίνει πατέρας – Έγκυος η Χρύσα Μιχαλοπούλου (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:40