search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:46
MENU CLOSE

Στο ΣΥΡΙΖΑ σφάζονται παλικάρια (υποψήφιοι)

06.05.2022 06:00
Synedrio SYRIZA_new

Πολλά ζόρια, ένταση, και διαγκωνισμούς ανάμεσα στα στελέχη, δημιουργεί η εσωκομματική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή προέδρου– του Τσίπρα δηλαδή- και των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.
Πάρτε παράδειγμα με αυτό που συμβαίνει στην Αττική σε ό,τι αφορά την ανάδειξη μελών της Κεντρικής Επιτροπής, αφού το συνέδριο αποφάσισε πλαφόν ότι από τους 29 βουλευτές που εκλέγονται στην Αττική, οι 23 μόνο μπορεί να εκλεγούν.


Άρα, έξι βουλευτές θα μείνουν απέξω. Καταλαβαίνετε λοιπόν το τι γίνεται στις οργανώσεις. Αντί η ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής να έχει ως κριτήριο τις πολιτικές θέσεις και τις δυνατότητες των υποψηφίων, επεισέρχονται άλλα κριτήρια που δημιουργούν αυτά που σας είπα παραπάνω.


Γκρίνιες, κόντρες, κακό κλίμα. Θα πει κανείς, μα δεν είναι σημαντικό που θα επιλέξουν τα μέλη, ποιος θα αναδειχθεί στο κορυφαίο όργανο; Προφανώς, καλό ακούγεται αυτό, αλλά με ποια κριτήρια θα γίνει; Με προσωπικά και με ανταγωνισμούς και με χτυπήματα κάτω από τη μέση, ή με το αν έχει δυνατότητα ένα στέλεχος να εκφράσει πολιτικά αυτά που το συνέδριο αποφάσισε;
Κάθε απάντηση δεκτή ανάλογα …ποιος την δίνει!

Διαβάστε επίσης:

Η μετακίνηση Πιερρακάκη και η ενίσχυση της ομάδας του Μαξίμου

Η απόρρητη έκθεση για την Greek mafia και ο διαγωνισμός για τις ταυτότητες που… χάθηκε

Ποιοι είναι οι υπουργοί που πρέπει να πάνε «διακοπές»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10