search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:27
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν σε 12 μήνες από τώρα»

08.05.2022 13:29
Mitsotakis_new

«Οι εκλογές θα γίνουν σε 12 μήνες από τώρα», επισήμανε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγαλύτερη κεντροδεξιά δύναμη σε όλη την Ευρώπη».

Στην ομιλία με την οποία ολοκληρώνονται οι εργασίες του 14ου τακτικού συνεδρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους υποστηρικτές και μέλη της ΝΔ, κάνοντας ειδική μνεία σε όσους ταξίδεψαν από την περιφέρεια, για τη δυναμική τους συμμετοχή.

Στην ομιλία του, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «εθνικός στόχος μέσα στο καλοκαίρι η έξοδος της χώρας μας από την τελευταία φάση της ενισχυμένης εποπτείας. Να κλείσει αυτό το δραματικό κεφάλαιο που άνοιξε πριν από μια δεκαετία. Εντός 2023 να πετύχουμε την πολυπόθητη επενδυτική βαθμίδα» και πρόσθεσε πως μέσα στον επόμενο χρόνο οι πόροι του ταμείου ανάκαμψης θα ενισχύσουν την απασχόληση.

Επισήμανε ότι «άμεση προτεραιότητα είναι η Υγεία, η αναγέννηση Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, αλλά και η Παιδείας, με νέο νομοσχέδιο για ανοικτά πανεπιστήμια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ενεργειακή αυτονομία της Ελλάδας και της Ευρώπης:

Διαβάστε επίσης:

Αβραμόπουλος από Συνέδριο ΝΔ: Δηλώνω στρατευμένος και στην πρώτη γραμμή

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Σήμερα η κάλπη για το όνομα και τους Συνέδρους – Οι στόχοι του Νίκου Ανδρουλάκη

Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης δεν είναι δίπλα στους πολίτες αλλά στην αισχροκέρδεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:27