search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:53
MENU CLOSE

Σία Κοσιώνη: Φήμες για επόμενο «βήμα» εκτός Σκάι

09.05.2022 16:31
sia_new

Εσχάτως κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Σία Κοσιώνη μάλλον ολοκλήρωσε τον κύκλο της στον Σκάι και ότι από την επόμενη σεζόν θα αρχίσει νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική διαδρομή της.

Παιδί του Σκάι η Κοσιώνη, στο άκουσμα της εκδοχής ότι πιθανόν να «πάει για άλλα», ακόμα και άνθρωποι του σταθμού που έρχονται σε καθημερινή επαφή λόγω δουλειάς μαζί της εξέφρασαν την έκπληξη τους.

Η αίσθηση που έχουν είναι ότι- τουλάχιστον αυτή τη στιγμή- δεν διαφαίνεται λόγος για αποχώρηση της, όχι μόνον από το κεντρικό δελτίο του σταθμού αλλά και από το ίδιο το κανάλι. Υπογράμμιζαν δε τις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον ιδιοκτήτη του καναλιού.

Ωστόσο ο σταθμός δείχνει να διανύει περίοδο αναδιάταξης και αναθεώρησης κάποιων πραγμάτων. Επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του καναλιού ότι ήδη αποτελούν παρελθόν οι Νίκος Στραβελάκης και Δημήτρης Καμπουράκης για διαφορετικούς λόγους καθένας από τους δύο, χωρίς όμως να θεωρείται σίγουρο ότι εντέλει ο Άκης Παυλόπουλος θα προσχωρήσει στο δημοσιογραφικό δυναμικό του.

Τηλεοπτικοί κύκλοι συνδέουν τις  φήμες για αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη με  την πρόθεση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης να εμπλουτίσει το δημοσιογραφικό δυναμικό της με «πρόσωπα πρώτης γραμμής», όπως λέγεται. Ήδη στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου αυτού εντάσσεται η συνεργασία του Γιώργου Κουβαρά, με δύο εκπομπές και σχόλιο- ανάλυση στο δελτίο της ΕΡΤ1.

«Θέλουν δημοσιογράφους από την ευρύτερη αγορά, αλλά με τα λεφτά που δίνει σήμερα η ΕΡΤ, ποιος να πάει», ανέφερε παρατηρητής και γνώστης του ΕΡΤικού οικοσυστήματος, σημειώνοντας ότι η περίπτωση του Γιώργου Κουβαρά είναι εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Υποστηρίζεται ότι κάπου μέσα στο προηγούμενο δεκαήμερο άνθρωπος με ρόλο και λόγο στην ΕΡΤ είχε βολιδοσκοπήσει την δημοσιογράφο.

Δεν επιβεβαιώνεται όμως κάτι τέτοιο από κύκλους που είναι σε θέση να γνωρίζουν τί γίνεται στον τέταρτο όροφο του Ραδιομεγάρου. Ο καιρός οδηγός.

Διαβάστε επίσης

Κίεβο: Ανοίγει και πάλι τις πόρτες της η ελληνική πρεσβεία με επικεφαλής ως επιτετραμένο τον Μανώλη Aνδρουλάκη

Πόλεμος στην Ουκρανία: Θύμα κυβερνοεπίθεσης η ρωσική τηλεόραση – Πρόβαλε αντιπολεμικά μηνύματα (photos)

Ημέρα της Νίκης: Χωρίς αεροπορικές επιδείξεις η παρέλαση – Πούτιν: Η «επιχείρηση» στην Ουκρανία θα έχει αποτέλεσμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20