search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:02
MENU CLOSE

Σερβία: Στα ύψη η διαμονή ενόψει του Final Four της Euroleague – 600 ευρώ τη βραδιά… για να μείνεις σε βάρκα

10.05.2022 15:49
diamoni_new

Έχουν ξεφύγει οι τιμές στο Βελιγράδι ενόψει του Final Four της Euroleague στο οποίο θα υπάρχει και ελληνική συμμετοχή μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μονακό.

Είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση για ένα εισιτήριο που οι τιμές της διαμονής έχουν «φτάσει στον Θεό», μιας και διαπιστώνεται πως όσα ελεύθερα δωμάτια έχουν απομείνει, δίνονται έναντι 600 ευρώ τη βραδιά (το δίκλινο) ενώ μια μέρα πριν τον ημιτελικό η τιμή τους δεν υπερβαίνει τα 150 ευρώ.

Η φρενίτιδα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού για ένα εισιτήριο στο Final Four της Euroleague που πρόκειται να διεξαχθεί το τριήμερο 19-21 στο Βελιγράδι έχει οδηγήσει σε κατακόρυφη αύξηση των τιμών στα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας της Σερβίας.

Και από τη στιγμή που η ζήτηση είναι μεγάλη, επόμενο είναι να οι τιμές να πιάσουν ταβάνι, δυσκολεύοντας τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να σταθούν δίπλα στην ομάδα τους, μέσα στην επιβλητική Stark Arena.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Σέρβοι έχουν φτάσει στο σημείο να βγάζουν προς ενοικίαση ακόμα και τις …βάρκες τους, έναντι 600 ευρώ το τριήμερο, όπως μπορείτε να δείτε και στην πρόσφατη αγγελία που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Booking. Το ίδιο συμβαίνει και με τα Airbnb διαμερίσματα.

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Εξώδικο της Πισπιρίγκου στον Δασκαλάκη – Τι ζητάει για τα μνήματα των παιδιών και το κινητό (videos)

Οικονόμου: Ο Τσίπρας έχει αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη

Θεσσαλονίκη: Σοβαρά επεισόδια στο ΑΠΘ – Πέτρες, χημικά και προσαγωγές (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:02