search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 04:06
MENU CLOSE

«Σώσε με»: Η τέταρτη παραγωγή μυθοπλασίας για το ΑΝΤ1+, ένα ψυχολογικό αστυνομικό θρίλερ

11.05.2022 12:34
swse-me-ant1

Με τους Δανάη ΣκιάδηΈλενα ΜαυρίδουΒαγγελιώ ΑνδρεαδάκηΙωάννα ΑσημακοπούλουΝίκο ΓεωργάκηΜαρία ΓεωργιάδουΣύρμω ΚεκέΈκτορα ΛιάτσοΆννα ΜάσχαΛίλα ΜπακλέσηΚώστα ΜπιμπήΠαύλο ΟρκόπουλοΘοδωρή Σκυφτούλη και Μιχάλη Συριόπουλο σε πρωταγωνιστικούς ρόλους «χτίζεται» η τέταρτη κατά σειρά παραγωγή μυθοπλασίας «Σώσε με» που προορίζεται για αποκλειστική μετάδοση από την συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Πρόκειται για μια αστυνομική σειρά με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ η οποία βασίζεται στο ομότιτλο ευπώλητο μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου (εκδ. Μεταίχμιο) σε σενάριο το οποίο συνυπογράφουν ο συγγραφέας με τους Βαγγέλη Νάσης και Πιέρρο Ανδρακάκο που είναι και ο σκηνοθέτης της.

Τα γυρίσματα βρίσκονται σε ήδη σε εξέλιξη, θα διαρκέσουν περι τις 70 ημέρες, τα περισσότερα στην Κομοτηνή, αφού εκεί θέλει ο δημιουργός της ιστορίας ενταγμένη την πλοκή της.

Κεντρική φιγούρα στο «Σώσε με» η Νικόλ Πομάνου, μια καλλιτέχνης που δημιουργεί με πρώτη ύλη το ξύλο και επιστρέφει στον τόπο καταγωγής της, ένα χωριό της Κομοτηνής με αφορμή το μνημόσυνο του πατέρα της. Εκεί συναντά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένεια της. Αλλά την επόμενη μέρα η μικρότερη αδελφή της εξαφανίζεται.

Σχεδόν ταυτόχρονα «ανεβαίνει» στην Κομοτηνή μια αστυνόμος προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας. Η σωρός εντοπίστηκε στο Εθνικό Πάρκο της Θράκης. Το θέαμα μακάβριο. Από το θύμα έχουν αφαιρεθεί τα μάτια. Και το μυστήριο αρχίζει.

Η σειρά «Σώσε με» είναι η τέταρτη παραγωγή που έρχεται να ενισχύσει το «οπλοστάσιο» της υπηρεσίας streaming του ΑΝΤ1, έπειτα από τις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, την «Γέφυρα», προσαρμογή της σκανδιναβικής νουάρ αστυνομικής σειράς «The bridge» (σε σενάριο Κώστα Γεραμπίνη και Δημήτρη Εμμανουηλίδη), με γυρίσματα σε Θεσσαλονίκη, Κωνσταντινούπολη και Αθήνα, με τους Νίκο Ψαρρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μαντώ Γιαννίκου, Ακύλα Καραζήση, Μπουράκ Χακί και «The friend» που προτείνει η  Φωτεινή Αθερίδη, με τους Γιώργο Χρυσοστόμου, Κατερίνα Μαυρογιώργη, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Φιόνα Γεωργιάδη.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022: Καταχειροκροτήθηκε η Ουκρανία – Το κοινό αποθέωσε το τραγούδι της (Video)

Την τηλεοπτική επιστροφή του ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο «Σασμός» τη Δευτέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 03:08