search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:41
MENU CLOSE

Τα βρήκαν Αλβέρτος και Σαρλίν – Στα 12 εκατομμύρια ευρώ το… κόστος

11.05.2022 12:06
alvertos-sarlin-new

Υπέφερε από κάποια ασθένεια που δεν έχει γίνει γνωστή, απείχε από τα συζυγικά καθήκοντα σχεδόν ένα χρόνο, αλλά ο επίμονος σύζυγος την έπεισε τελικά να επιστρέψει.

Χρειάστηκε βεβαίως να εξαντλήσει όλα τα μέσα που είχε και εκτός από την πειθώ της έδωσε και 12 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, για να ξεχάσει και τα βάσανα με την υγεία της.

Ο λόγος για το (άλλοτε) υπέρλαμπρο ζευγάρι του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και της συζύγου του, Σαρλίν.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν πέρασε σχεδόν όλο το 2021 και τις αρχές του 2022 μακριά από την οικογένειά της «υποφέροντας από ασθένεια». Οκτώ μήνες έμεινε στη Νότια Αφρική και τέσσερις μήνες στην Ελβετία για να ξεπεράσει την ασθένειά της και επέστρεψε στο πριγκιπάτο τον Μάρτιο. Παρόλα αυτά οι κακές γλώσσες λένε πως ο γάμος της Σαρλίν με τον πρίγκιπα Αλβέρτο περνάει φουρτούνες.

Διάθεση υπήρχε και λύση βρέθηκε (12 εκ. ευρώ τον χρόνο, το κόστος)

Αλλά λύση φαίνεται πως βρέθηκε, όπως γράφει ο γαλλικός Τύπος. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα υπέγραψαν ένα «άκρως εμπιστευτικό συμβόλαιο» που προβλέπει ότι η Σαρλίν θα παίρνει κάπου ένα εκατομμύριο ευρώ τον μήνα για να εκπληρώνει τα πριγκιπικά και συζυγικά καθήκοντά της.

Όπως γράφουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο 64χρονος πρίγκιπας που κυβερνά τον φορολογικό παράδεισο της Μεσογείου κάνει ό, τι μπορεί για να έχει την 44χρονη πριγκίπισσα «στο πλευρό του σε δημόσιες εκδηλώσεις».

Το Σαββατοκύριακο μάλιστα το ζευγάρι έκανε μία ξαφνική δημόσια εμφάνιση, γεγονός που χαροποίησε ιδιαιτέρως όσους έχουν αγωνίες για τις δυσκολίες που περνούν οι γαλαζοαίματοι.

«Όμως η πριγκίπισσα δεν επέστρεψε χωρίς αντίτιμο», έγραψε το περιοδικό Voici, «έβαλε τον σύζυγό της να υπογράψει ένα άκρως εμπιστευτικό συμβόλαιο». Μάλλον επειδή η Σαρλίν πιστεύει πως ο λόγος του Αλβέρτου δεν είναι συμβόλαιο, τα έβαλαν κάτω και τα έγραψαν σε χαρτί. Κι αυτό το συμβόλαιο προβλέπει ότι ο Αλβέρτος θα δίνει στην Σαρλίν 12 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Δεν είναι κι άσχημα, αν σκεφτείς πως τα επίσημα καθήκοντα δεν είναι βαριά: Τον Απρίλιο η Σαρλίν εμφανίστηκε με την κόρη της Γκαμπριέλα στην Φόρμουλα, και την περασμένη εβδομάδα συνόδευσε τα παιδιά της σε έναν αγώνα ράγκμπι.

Το παλάτι στο Μόντε Κάρλο δεν έκανε κανένα σχόλιο για τα δημοσιεύματα αυτά, αλλά το πριγκιπάτο είναι γνωστό ότι έχει προϋπολογισμό 47 εκατομμυρίων τον χρόνο για τα έξοδα της πριγκιπικής οικογένειας.

Άνθρωπος του παλατιού δήλωσε στην Mail Online ότι «φυσικά η πριγκίπισσα έχει τεράστια προνόμια, αλλά δεν έχει εγγυημένο κάποιο χρηματικό ποσό. Πέρασε δύσκολες στιγμές, άρα έχει νόημα για την Σαρλίν να προσπαθήσει να διασφαλίσει κάποιο εισόδημα»…

Η νύφη που το έσκασε …

Η γεννημένη στην Ζιμπάμπουε Σαρλίν είχε φύγει από το Μονακό για να καταφύγει στη Νότια Αφρική, όπου μεγάλωσε, στις αρχές του 2021 και πέρασε εκεί οκτώ μήνες, αποφεύγοντας να είναι με τον πρίγκιπα στην επέτειο του γάμου τους. Επέστρεψε στο πριγκιπάτο τον Νοέμβριο και ξαναέφυγε για την Ελβετία, όπου πέρασε 4 μήνες, για να επιστρέψει τον Μάρτιο στο Μονακό.

Όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν έντονες φήμες ότι ο γάμος τους περνούσε κρίση, αλλά τα προβλήματα δεν ήταν καινούρια. Ήδη από το 2011 ακούγονταν πολλά…

Η Σαρλίν «κέρδισε» τον τίτλο της «νύφης που το έσκασε» και τα γαλλικά ΜΜΕ έγραψαν πως τα προβλήματα υγείας δεν ήταν παρά ένα πρόσχημα για να αποφευχθεί κάθε συζήτηση για τους ενδοοικογενειακούς μπελάδες.

«Το παλάτι έπρεπε να δημιουργήσει την εικόνα μίας ασθενούς πριγκίπισσας, που ασθενούσε τόσο συχνά, σε σημείο που οι Μονεγάσκοι να είναι δύσκολο να το πιστέψουν», έγραψε πέρυσι το Paris Match. Αλλά έριξε την ευθύνη στην Σαρλίν, γιατί «απομονώθηκε».

Ο άτακτος πρίγκιπας που ξέρει να διευθετεί τις υποθέσεις του

Όμως ο Αλβέρτος λέγεται πως απέκτησε ένα παιδί με μία Βραζιλιάνα, ενώ βρισκόταν μαζί με την Σαρλίν. Λέγεται πως η Βραζιλιάνα γνώρισε τον πρίγκιπα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το 2004 και το αποτέλεσμα ήταν μια κόρη, που όταν ήρθε η ώρα έστειλε μια χειρόγραφη επιστολή στον Αλβέρτο… Εκείνος ανέθεσε στους δικηγόρους του να χειριστούν την υπόθεση, η οποία ποτέ δεν έφτασε στα δικαστήρια. Βρέθηκε κάποιος εξωδικαστικός συμβιβασμός κι όλα καλά.

Αλλά ο πρίγκιπας είναι επιρρεπής. Έχει παραδεχτεί εξάλλου ότι έχει δύο εξώγαμα, την Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι, που σήμερα είναι 30 χρόνων και είναι παιδί που απέκτησε ο Αλβέρτος με μία Αμερικανίδα και τον Αλεξάντρ Κόστε, 18 χρόνων, που η μητέρα του είναι αεροσυνοδός από το Τόγκο. Τα δύο παιδιά αποκλείστηκαν από την γραμμή διαδοχής του θρόνου του Μονακό, με οικονομικά ανταλλάγματα.

«Παλιά μου τέχνη, κόσκινο», δηλαδή , για τον Αλβέρτο, η διευθέτηση προβλημάτων με το αζημίωτο…

Διαβάστε επίσης:

Ο Bill Gates έχει κορωνοϊό

Δυτική Όχθη: Νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι δημοσιογράφος του Al Jazeera (videos)

Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές των καυσίμων; Ιδού η εξήγηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:39