search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:56
MENU CLOSE

Eurovision: Τη δική τους «συμμετοχή» ετοιμάζουν οι Απαράδεκτοι

12.05.2022 19:50
aparadektoi-3456-new

Σε ρυθμούς Eurovision θα κινηθούν οι Απαράδεκτοι την Παρασκευή, που ετοιμάζουν τη δική τους συμμετοχή.

Οι Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Βλάσης Μπονάτσος, Γιάννης Μπέζος, Ρένια Λουιζίδου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, με μαέστρο τον Γιώργο Γιαννόπουλο αποφασίζουν τελικά να στείλουν ένα δικό τους τραγούδι, εντελώς ελληνοπρεπές, με θέμα την Ελλάδα και μήνυμα την ενοποίηση και ομόνοια των διχασμένων Ελλήνων.

Ωστόσο, η επιτροπή αποφασίζει τελικά λόγω χαμηλότατου επιπέδου να μην στείλει κανένα τραγούδι στη Γιουροβίζιον.

Η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA, μας χαρίζει άφθονο γέλιο και με δεύτερο επεισόδιο με απολαυστικές συζυγικές παρεξηγήσεις ανάμεσα στη Δήμητρα και τον Σπύρο.

Τι θα δούμε την Παρασκευή στις 22.00:

«Eurovision»

Οι Απαράδεκτοι αποφασίζουν να στείλουν ένα τραγούδι στον διαγωνισμό της Eurovision. Έτσι, βρίσκουν έναν συνθέτη στον οποίο αναθέτουν να γράψει τη μουσική, ενώ εκείνοι γράφουν τους στίχους του τραγουδιού που θα πάει στην Ευρώπη. Την απόφαση αυτή την παίρνουν με το σκεπτικό ότι, μ’ αυτόν τον τρόπο, η Ελλάδα μπορεί να προβληθεί στην Ευρώπη.

«Ο τέλειος άντρας»

Ο Σπύρος και η Δήμητρα έχουν την επέτειο των γάμων τους. Παρόλα αυτά, αντιμετωπίζουν προβλήματα, αφού ο Σπύρος καταλαβαίνει ότι η Δήμητρα έχει το πάνω χέρι και αυτό δεν του αρέσει. Έτσι, αποφασίζει να αλλάξει τακτική κάτω από τις οδηγίες του Βλάσση. Και η Δήμητρα έχει απογοητευτεί από τον Σπύρο και αποφασίζει κι αυτή να αλλάξει τακτική. Δεν βρίσκουν, όμως, τις κατάλληλες ώρες και τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα.

Διαβάστε επίσης:

«The Washington Post»: Με γραφείο στο Κίεβο η εφημερίδα

Σασμός – Spoiler: Η Καλλιόπη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της

Disney+: Μαγνήτης συνδρομητών σε κόντρα με το Netflix

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:53