search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:52
MENU CLOSE

Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις σε Προπύλαια και Πλατεία Κλαυθμώνος- Κανονικά η κυκλοφορία στους δρόμους

12.05.2022 19:51
pame- propilaia87-new

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Νωρίτερα, η Αστυνομία είχε προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Αμυντική Συμφωνία ,που πραγματοποίησε η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις στα Προπύλαια με κεντρικό σύνθημα «Έξω η Ελλάδα από τα ιμπεριαλιστικά σφαγεία! Να αποσυρθεί τώρα η Συμφωνία για τις Βάσεις του Θανάτου».

Στην κινητοποίηση συμμετείχε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Παράλληλα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος συγκεντρώθηκαν διάφορες συλλογικότητες που διαμαρτυρήθηκαν για τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Για όσο βρίσκονταν σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις, είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Σταδίου και Πανεπιστημίου, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της οδού Σέκερη.

Συγκεντρώσεις και στη Θεσσαλονίκη

Κινητοποίηση με αίτημα την ακύρωση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ πραγματοποίησαν μέλη συνδικάτων και φορέων μετά από κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις και στη Θεσσαλονίκη.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Άγαλμα του Βενιζέλου και στη συνέχεια, έκαναν πορεία διαμαρτυρίας που κατέληξε στην πλατεία Αριστοτέλους. “Όχι στην ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις βάσεις. Καμία συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις” έγραφε το πανό που ήταν στην κεφαλή της πορείας.

Ξεχωριστή συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία κατά της συμφωνίας πραγματοποίησαν μέλη συλλογικοτήτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Κιτρίνισε η θάλασσα στις παραλίες της πόλης – Πού οφείλεται το φαινόμενο (Video)

Πύργος: Κινητοποίηση για τον εντοπισμό του Θύμιου – Σήμανε Silver Alert

Δίκη Λιγνάδη: Τη βίαιη προσαγωγή του τρίτου φερόμενου θύματος βιασμού διέταξε το ΜΟΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:51