search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:31
MENU CLOSE

Τζόνι Ντεπ: Φανατική θαυμάστρια του ηθοποιού ξόδεψε 30.000 δολάρια για να παραστεί στη δίκη

12.05.2022 19:32
depp-new

Φανατική θαυμάστρια του Τζόνι Ντεπ πλήρωσε 30.000 δολάρια για να βρεθεί έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, ώστε να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη δίκη για την αγωγή που κατέθεσε ο ηθοποιός για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ.

Η Ίβαν ντε Μπόερ, 59 ετών από το Λος Άντζελες, χρησιμοποίησε την άδεια διακοπών της για να είναι μία από τις πρώτες που περίμεναν έξω από το δικαστήριο της κομητείας Φέρφαξ στην κοινοπολιτεία Βιρτζίνια των ΗΠΑ προκειμένου να λάβει περικάρπιο που της επιτρέπει την είσοδο στην αίθουσα της εκρηκτικής δίκης μεταξύ των πρώην συζύγων.

Όπως ανέφερε στο περιοδικό People μέχρι στιγμής έχει ξοδέψει περίπου 30.000 δολάρια.

«Πήρα την άδεια για να είμαι εδώ για τον Τζόνι» είπε. «Έχω την ίδια ηλικία με τον Τζόνι. Είμαι ελεύθερη, οπότε κάνω ό,τι θέλω, βασικά» τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει μετανιώσει που ξόδεψε τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό είπε: «Δεν μετανιώνω. Θα το μετάνιωνα περισσότερο αν δεν ήμουν εδώ».

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη που έχει ξοδέψει ένα σημαντικό ποσό για να στηρίξει τον Αμερικανό ηθοποιό.

Άλλη θαυμάστρια του Ντεπ, η οποία τον υποστηρίζει στη δίκη είναι η Σάρον Σμιθ. Η Σμιθ, 52 ετών, έβαλε τα υπάρχοντά της σε αποθήκη στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποφάσισε να ταξιδέψει αεροπορικώς στη Βιρτζίνια για να μπορέσει να δει τη δίκη, από την έναρξή της στις 11 Απριλίου.

Όταν η δίκη δεν είναι σε εξέλιξη, πετάει στο Λος Άντζελες και μετά επιστρέφει στη Βιρτζίνια όταν συνεχίζεται. «Πηγαινοέρχομαι οπότε δίνω 600 έως 700 δολάρια κάθε φορά και 10 ώρες της ζωής μου στον αέρα. Ξενοδοχείο, φαγητό, ποτά, περίπου 10.000 δολάρια» είπε στο People για τις μέχρι τώρα δαπάνες της.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Παπαρίζου: Ξανά στα δικαστήρια με τον Τόνυ Μαυρίδη

Κιμ Καρντάσιαν: Ο χωρισμός από τον Γουέστ και οι κρίσεις πανικού – «Η καριέρα σου έχει τελειώσει» (video)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία που πατάει τον σκύλο της εκπομπής και οι αντιδράσεις (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:28