search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:18
MENU CLOSE

Τζανακόπουλος: Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναγεννιέται

15.05.2022 15:54
syriza_ekloges

Μεγάλη δημοκρατική γιορτή χαρακτήρισε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Τζανακόπουλος, τις εσωκομματικές εκλογές που διενεργούνται σήμερα.

Σε δήλωσή του κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα Άνω-Κάτω Πετραλώνων και Θησείου, ο κ. Τζανακόπουλος επισήμανε: «σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συναντιέται με δεκάδες χιλιάδες πολίτες, δημοκράτες, αριστερούς, προοδευτικούς, σε ολόκληρη την Ελλάδα για να γεννήσουμε κάτι νέο».

«Για να γεννήσουμε ένα κόμμα μαζικό, μαχητικό, ένα κόμμα ενωμένο, ένα κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς του 21ου αιώνα, αλλά την ίδια στιγμή για να στείλουμε κι ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση, ένα μήνυμα πολιτικής αλλαγής και νέας αρχής. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναγεννιέται και γίνεται η πραγματική δύναμη πολιτικής αλλαγής για τη χώρα, για τους πολίτες, για την κοινωνική πλειοψηφία», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας: Οι ΗΠΑ επισφραγίζουν τον σημαντικό ρόλο της Ελλάδας – Επαφές με Μπλίνκεν και Κέρι

Βαρουφάκης στο Συνέδριο του ΜέΡΑ25: «Η φωνή μας, είναι φωνή της μετριοπάθειας, αλλά και ρήξης με την ολιγαρχία»

Επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ: Βαριά ατζέντα σε «δύσκολη» περίοδο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42