search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 12:42
MENU CLOSE

Δίκη Φιλιππίδη: Διεκόπη η κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας – Κατέρρευσε από έντονη φόρτιση

16.05.2022 17:10
filippidis_new

Η κατάθεση της ηθοποιού, για την απόπειρα βιασμού της από τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα συνεχιστεί αύριο (17/5), προκειμένου η καταγγέλλουσα να συνέλθει, καθώς ήταν καταβεβλημένη από τη συναισθηματική φόρτιση.

Η γυναίκα με μεγάλη δυσκολία και κλαίγοντας περίγραψε την ημέρα που, όπως ισχυρίζεται, ο ηθοποιός επιχείρησε να τη βιάσει μέσα στο καμαρίνι του όπου την είχε καλέσει, σε ώρα πολύ νωρίτερα από την έναρξη της παράστασης «Μπακαλόγατος» για να συζητήσουν τη συμμετοχή της σε πολύ δημοφιλές σίριαλ όπου πρωταγωνιστούσε ο κατηγορούμενος. Ήδη η μάρτυρας έχει εξηγήσει ότι οι αρχικές συναντήσεις τους αφορούσαν ρόλο στην θεατρική παράσταση που ανέβαζε το 2010.

Αναφερόμενη στα επίμαχη μέρα η μάρτυρας είπε: «Με ρώτησε αν θέλω να πιω κάτι. Βλέποντας ένα ποτήρι διάφανο με διάφανο υγρό μέσα, θεώρησα ότι είναι ποτό, αλλά θα μπορούσε να είναι και νερό. Του είπα ότι κρυώνω και ότι θέλω να κρατήσω το παλτό μου. Ύστερα από λίγο μου λέει να βγάλω το παλτό για να μου δείξει κάτι. Τότε ένιωσα το χέρι του να με αγκαλιάζει. Αστραπιαία σηκώθηκα και πήγα πίσω στον καναπέ και είπα ότι με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου. Έκανα ότι μιλάω μαζί της και είπα ότι πρέπει να φύγω γιατί δήθεν κάτι της συνέβη. Μου λέει “καλά, καλά κάθισε λίγο να τελειώσουμε”. Κάθισα στον καναπέ με σκοπό να φύγω. Ήρθε δίπλα μου στον καναπέ και από εκεί ξεκίνησε ένας εφιάλτης».

Η μάρτυρας καταφανώς καταβεβλημένη, κάποια στιγμή κατέρρευσε, με αποτέλεσμα το δικαστήριο, που ήδη είχε σταματήσει δύο φορές τη διαδικασία, αποφάσισε να διακόψει την κατάθεση ώστε να συνεχιστεί αύριο, δίνοντας χρόνο στο φερόμενο θύμα να συνέλθει.

Διαβάστε επίσης:

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ομόφωνα ένοχος για τη δολοφονία της Καρολάιν

Κορωνοϊός: 3.066 νέα κρούσματα – 24 θάνατοι, 171 διασωληνωμένοι

Θεοδωρικάκος: Εντείνονται οι επιχειρήσεις «σκούπα» – Τι είπε για επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ – Δρακόντια μέτρα για τον τελικό κυπέλλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 12:42