search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:10
MENU CLOSE

Μαρέβα Μητσοτάκη – Τζιλ Μπάιντεν: Τι φόρεσαν οι δύο κυρίες στον Λευκό Οίκο

17.05.2022 17:57
leukos oikos76-new

Συν γυναιξί και τέκνοις- πλην ενός, ο πρωθυπουργός στον Λευκό Οίκο για την συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο και η Μαρέβα Μητσοτάκη αλλά και η Τζιλ Μπάιντεν απασχόλησαν τα φλας με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Για την περίσταση, η σύζυγος του πρωθυπουργού, επέλεξε ένα σύνολο στα χρώματα της Ελλάδας.



Η εμφάνιση της κ. Μητσοτάκη αποτελούνταν από μία λευκή υφασμάτινη καμπάνα με 70s στυλ και μία σκούρα μπλε μπλούζα με σατέν τελείωμα και ελαφρώς φουσκωτά μανίκια.

Το σύνολο συνοδευόταν από ένα χρυσό κρεμαστό που κρεμόταν από τον λαιμό της, στολισμένο με διάφορα στοιχεία της ελληνικής αρχιτεκτονικής, όπως οι κίονες.



Εντυπωσιακή η πρώτη κυρία των ΗΠΑ που  επέλεξε ένα ανοιξιάτικο look γεμάτο χρώμα και φρεσκάδα, συνδυάζοντας ένα μίντι φλοράλ φόρεμα με βεραμάν χρωματική βάση μ’ ένα ζευγάρι ladylike γόβες στο πιο δημοφιλές χρώμα της σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Όχι Μπαϊντενόπουλος αλλά… Μπαϊντενάκης

ΠΑΣΟΚ: Οι γυναίκες που θα δώσουν τη μάχη του σταυρού – Οι δύο εκπλήξεις

Νέα Δημοκρατία: Διαφωνίες «γαλάζιων» για την ένταξη Φινλανδίας – Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:10