search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:20
MENU CLOSE

Από τον… αέρα του Λευκού Οίκου, σε ανασχηματισμό, με απομακρύνσεις, αλλαγές και καρατομήσεις

18.05.2022 08:12
mitsotakis_new

Είναι αλήθεια ότι πήρε πολλούς πόντους ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο και την συνάντηση του με τον πρόεδρο Μπάιντεν.

Η ομιλία του στο Κογκρέσο εισέπραξε πολύ θετικά σχόλια από πολλούς θεσμικούς και οικονομικούς παράγοντες. Τα συμπεράσματα και το ταμείο και μια συνολική αποτίμηση για το πώς πήγε η επίσκεψη και αν θα επηρεάσει τα εθνικά μας θέματα και κυρίως δε τα ελληνοτουρκικά, θα το δούμε στο προσεχές διάστημα.

Ο Μητσοτάκης επιστρέφει και όλοι αναμένουν αν θα κάνει ανασχηματισμό για να «φρεσκάρει» την κυβέρνηση, ή θα περιμένει το τέλος του καλοκαιριού μήπως χρειαστεί να κάνει αλλαγές αν του κάτσει καμιά «στραβή στην βάρδια».

Αν πάντως επιχειρήσει ανασχηματισμό, σημαίνει ότι «κλειδώνει» απόλυτα τις εκλογές για τον Απρίλιο-Μάιο του 2023. Έτσι λοιπόν, σε περίπτωση αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα, να περιμένετε ορισμένες απομακρύνσεις υπουργών, οριακές μετακινήσεις και αρκετά «μπες-βγες» υφυπουργών.

Προφανώς και θα λάβει υπόψη του τα εκλογικά ψηφοδέλτια την ενίσχυση κάποιων και την… αποδυνάμωση ορισμένων!

Διαβάστε επίσης:

Πιέσεις των ΗΠΑ για να στείλουμε S-300 στην Ουκρανία

Οι δύο στόχοι του Τσίπρα πριν την… στροφή για τις εκλογές

Το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ στις εσωκομματικές κάλπες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:17