search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:51
MENU CLOSE

Τουρκία: Ένοπλος προσπάθησε να μπει στο σπίτι του Ερντογάν (Photos)

18.05.2022 12:51
erdogan new

Κραδαίνοντας ένα πιστόλι και φωνάζοντας «Είμαι ο Μεσσίας», ένας άνδρας επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι του προέδρου της Τουρκίας, Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά τον πυροβόλησαν και τον ακινητοποίησαν οι άνδρες ασφαλείας.

Το περιστατικό που αναστάτωσε την Τουρκία συνέβη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του Ερντογάν, στην περιοχή Σκουτάρι, όπως μεταδίδει το κανάλι Oda TV4.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο «Μεσσίας» πλησίασε το σπίτι και είπε πως ήθελε να συναντηθεί με τον Ερντογάν.

Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο, αλλά εκείνος τράβηξε όπλο και οι αστυνομικοί απάντησαν πυροβολώντας τον στο πόδι με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν.

Πάντως ο «Μεσσίας» πρόλαβε και πυροβόλησε στον αέρα, γεγονός που έχει δημιουργήσει ερωτήματα για την αποτελεσματικότητα της προεδρικής ασφάλειας.

Ο «Μεσσίας» ονομάζεται Ιμπραήμ Καρακογιούν, είναι 33 χρόνων και ήταν υποψήφιος βουλευτής με το  κόμμα ΑΚΡ του Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Κοτσάελι.

Πριν ακινητοποιηθεί ο ένοπλος φώναζε: « Όταν έρθει η ώρα των εκλογών, μην ψηφίζετε AKP. Ακούστε με:  Ο Θεός θέλει να ζήσετε τη ζωή σας σύμφωνα με τις εντολές του».

Διαβάστε επίσης

SOS επιστημόνων για το Νερό: «Ωρολογιακή βόμβα η λειψυδρία»

ΝΑΤΟ: Φινλανδία και Σουηδία κατέθεσαν μαζί αίτημα για ένταξη στη Συμμαχία

Τα σενάρια του τρόμου για χρήση πυρηνικών από τον Πούτιν που προκαλούν ανησυχία στους Δυτικούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:49