search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:18
MENU CLOSE

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Ανδρουλάκης: «Δεν έχουμε ταβάνι – Η νίκη είναι κοντά όποτε και αν επιλέξει ο Μητσοτάκης να κάνει εκλογές»

22.05.2022 14:12
Nikos Androulakis_new

Τους εκλογικούς στόχους του ΠΑΣΟΚ, το προγραμματικό πλαίσιο αλλά και την στρατηγική του απέναντι στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα παρουσίασε στην δευτερολογία του ο Νίκος Ανδρουλάκης

«Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε δεν έχει ταβάνι, η νίκη είναι κοντά όποτε και αν επιλέξει ο Μητσοτάκης να κάνει εκλογές. Δείξαμε ένα άλλο πολιτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα, δρόμο της προόδου, της μετριοπάθειας και του ανταγωνισμού. Καθαρές θέσεις και όχι μισά λόγια», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

«Σε αυτή την νέα πορεία πυξίδα μας είναι δύο λέξεις: αξιοπρέπεια και ευημερία. Τα σχολεία μας, τα πανεπιστήμια μας, να γίνουμε μοχλός ανάπτυξης για μία δημιουργική Ελλάδα. Να μείνουν οι Έλληνες στον τόπο τους. Δεν υπάρχει προοπτική χωρίς τη νέα γενιά. Να δώσουμε χώρο στις νεότερες γενιές. Καλώ όσους έμειναν στα δύσκολα να κρατούν τη σημαία του ΠΑΣΟΚ ψηλά. Καλώ όμως και και αυτούς που λόγω λανθασμένων επιλογών εγκατέλειψαν την παράταξη μας: «Όλοι μας να χτίσουμε τη νέα εποχή». Όσοι όμως εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ για τις θέσεις και την εξουσιομανία τους δεν θα έχουν καμία θέση ανάμεσά μας», είπε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και καταχειροκροτήθηκε από τους σύνεδρους. 

«Δίνουμε καθαρές απαντήσεις, είμαστε απέναντι σ’ αυτούς που όταν κέρδισαν την κυβέρνηση το 2015 έλεγαν ότι κέρδισαν τις εκλογές όχι όμως την εξουσία. Για μας υπάρχει μόνο ένα μέτωπο. Το μέτωπο απέναντι στην συντήρηση, μέτωπα απέναντι στα συμφέροντα που κρατούν τη χώρα πίσω. Απέναντι στον ελιτισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον λαϊκισμό του Αλέξη Τσίπρα. Η πρόοδος είναι εδώ, η ελπίδα του ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ανατέλλει με τον πράσινο ήλιο. Πάρτε την προσπάθεια στα χέρια σας. Σας καλώ στο μέτωπο της Αλλαγής. Μαζί προχωράμε, μαζί θα νικήσουμε και θα νικήσουμε. Χτίζουμε μία νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό. Θα το υλοποιήσουμε το σχέδιο μας συζητώντας βήμα – βήμα. Σας καλώ ως μία γροθιά να ενωθούμε. Προχωράμε μαζί νικητές στις επόμενες εθνικές εκλογές», πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Για τις διαδικασίες εκλογής της νέας Κεντρικής Επιτροπής ο κ. Ανδρουλάκης ευχήθηκε καλό αγώνα στους υποψήφιους για την Κεντρική Επιτροπή, αλλά και στους υποψήφιους για τις βουλευτικές εκλογές». 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στις διεθνείς εξελίξεις λέγοντας: «Είμαστε η παράταξη που σέβεται το διεθνές δίκαιο, καταδικάζουμε όποιον καταπατά, δεν κινούμαστε οπορτουνιστικά. Κινούμαστε χωρίς τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Υπηρετούμε την στρατηγική μίας αυτόνομης Ευρώπης. Αυτός είναι ο ρόλος του πρωταγωνιστή»

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό. Αύριο ο αγώνας είναι παντού και καθημερινά στις γειτονιές, στους χώρους εργασίας, στα δικαιώματα. Καλό αγώνα», είπε στο κλείσιμο της ομιλίας ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. 

Διαβάστε επίσης:

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος: «ΠΑΣΟΚ Ανέστη! – Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων»

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Δούκας: «Η κυβέρνηση απέτυχε στην ενεργειακή κρίση, ρίχνει χρήματα σε βαρέλι χωρίς πάτο»

Γεωργιάδης: «Μεγάλο το πρόβλημα με τα καύσιμα, πιθανό να υπάρξουν μέτρα το καλοκαίρι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:14