search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:42
MENU CLOSE

Μύκονος: Νέα καταγγελία για εστιατόριο – Πλήρωσαν 1.500 ευρώ για «χρυσή» αστακομακαρονάδα

25.05.2022 19:30
mikonos1_new

Μετά τα «χρυσά» καβουροπόδαρα περάσαμε και στη «χρυσή» αστακομακαρονάδα, καθώς νέα καταγγελία για εστιατόριο στη Μύκονο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τη δεύτερη καταγγελία που γίνεται μέσα σε λίγες μέρες για μαγαζί στη Μύκονο το οποίο όπως αναφέρει η Daily Mail, χρεώνει «χρυσό» τα πιάτα του και ακολουθεί μία επιθετική τακτική όταν ο πελάτης διαμαρτύρεται.

Η 43χρονη Cheryl Lamphere μίλησε στην DailyMail για την εμπειρία που είχε στο ίδιο εστιατόριο, το οποίο χρέωσε την τουρίστρια από το Τέξας Brenda Moulton και την κόρη της για δύο βασιλικά καβουροπόδαρα και δύο κοκτέιλ, κάτι παραπάνω από 600 ευρώ.

Η Cheryl Lamphere καταφέρθηκε κατά του εστιατορίου, υποστηρίζοντας ότι η παρέα της παραπλανήθηκε, εκφοβίστηκε και εξαπατήθηκε ώστε να πληρώσει 1.640 δολάρια για φαγητό που δεν δικαιολογούσε την εξωφρενική αυτή τιμή. Οι ίδιες, υποστηρίζει, είχαν παραγγείλει ένα πιάτο καλαμαράκια, μια αστακομακαρονάδα, μια σαλάτα και ψωμί.

Η καταγγέλλουσα είπε ότι με την παρέα της επισκέφθηκαν το νησί στις 3 Μαΐου και η πρώτη τους βραδιά καταστράφηκε όταν άνθρωποι του εστιατορίου, όπως υποστήριξε, τις περικύκλωσαν όταν τόλμησαν να αμφισβητήσουν τον λογαριασμό.

«Όλοι οι άνδρες στο εστιατόριο σηκώθηκαν και μας περικύκλωσαν, ήταν τουλάχιστον πέντε, και σχεδόν μας έκλεισαν την είσοδο. Ήταν μια πολύ, πολύ τρομακτική κατάσταση, γιατί ήμασταν έξι γυναίκες που μας περικύκλωναν πέντε άνδρες… Πρέπει να προσθέσω ότι ήταν όλοι ντυμένοι στα μαύρα, ήταν κάπως γκανγκστερικό», δήλωσε η Lamphere στην DailyMail.

Η Lamphere, υπεύθυνη μάρκετινγκ, δήλωσε ότι προσέγγισε την παρέα της στην παραλία ένας «πιεστικός», όπως τον χαρακτήρισε, σερβιτόρος, ο οποίος τους έδειξε μόνο για λίγο το μενού, πριν τις οδηγήσει στο εστιατόριο.

Είπε ότι το φαγητό, και ειδικά η γεύση του, κατά τη γνώμη της, δεν δικαιολογούσε τον τεράστιο λογαριασμό.

«Ξέρετε, υπερηφανεύονται ότι χρησιμοποιούν επιλεγμένα υλικά, αλλά ο αστακός ήταν απαίσιος. Όλα τα άλλα ήταν εντάξει, αλλά ο αστακός ήταν ίσως ο χειρότερος που έχω φάει ποτέ. Ειλικρινά, μόλις και μετά βίας τρωγόταν», πρόσθεσε η Lamphere.

«Είμαστε δυναμικές, επαγγελματίες γυναίκες, αναρωτιόμαστε συνεχώς πώς μας συνέβη αυτό», δήλωσε η Lamphere στην DailyMail.

Διαβάστε επίσης

Και επίσημα τέλος η μάσκα σε σχολεία και πανεπιστήμια – Πότε θα είναι υποχρεωτική

Δίκη Φιλιππίδη: «Τον έχετε ήδη κρίνει ένοχο» λέει η υπεράσπιση – «Θέλετε να φύγω και να έρθετε εσείς εδώ;» απαντά η πρόεδρος

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Κατέθεσε η Κέιτ Μος – «Ο Τζόνι δεν με έσπρωξε ποτέ από τη σκάλα» (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01