search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:29
MENU CLOSE

Ντόρα κατά EE για Τουρκία και ενέργεια: «Το έχουνε χάσει» (Videos)

25.05.2022 12:30
mpakogianni_new

Την δυσαρέσκειά της για την στάση των Ευρωπαίων εταιρών απέναντι στην Τουρκία μετά τις δηλώσεις του Ερντογάν εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη.  

«Εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ και για να το πω και πολύ ξεκάθαρα: Έχω την αίσθηση ότι κάπου οι Ευρωπαίοι το έχουνε χάσει», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δείχνει να πελαγοδρομεί, να τα «παίρνει είδηση» με μεγάλη καθυστέρηση και να «ζει σε ένα δικό της γυάλινο κόσμο».

Από την κριτική της δεν ξέφυγε και η διορθωτική δήλωση της Κομισιόν μετά το «ουδέν σχόλιο», την οποία και χαρακτήρισε «άσχετη»

Τέλος, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την άποψη ότι η Κομισιόν έχει επιδείξει ολιγωρία και στο «καυτό» ζήτημα της ενέργειας.

«Έχει εμφανίσει μια απίστευτη ολιγωρία στο ενεργειακό και η ολιγωρία αυτή, κατά τη γνώμη μου, δεν δικαιολογείται. Εμείς είμαστε η Ευρώπη, αλλά δεν έχει δικαίωμα να αντιδράει η Κομισιόν με τέτοιου είδους καθυστέρηση για προβλήματα τα οποία αφορούν τις κοινότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης», σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρασκευή ξεκαθαρίζει ο… ανασχηματισμός 

Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ στην αυτοδιοίκηση και το «αγκάθι» Τζανακόπουλος 

Αυτό είναι το νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:28