search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:20
MENU CLOSE

Η τηλεθέαση δεν αντέχει τη… ζέστη – Πτωτική τάση στο prime time την Πέμπτη

27.05.2022 19:02
tv_tiletheasi_new

Αν εξαιρέσει κάποιος ορισμένες ανακατατάξεις στις θέσεις του Top 10 της Πέμπτης σε γενικές γραμμές και εκ πρώτης όψεως δεν άλλαξε κάτι σημαντικό.

Για μια ακόμη φορά πριμοδοτήθηκε η ελληνική μυθοπλασίας και οι σειρές «Σασμός», «Η γη της ελιάς» και «Αγριες μέλισσες» αποτέλεσαν την τριάδα κορυφής στις τηλεπροτιμήσεις, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen. Το καρέ συμπληρώνει το ριάλιτι «Survivor».

Στις άλλες- πιο κάτω- θέσεις επανεμφανίστηκαν το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι και οι «Οικογενειακές ιστορίες». Διατηρήθηκαν «Live news», «5χ5» και «Ρουκ Ζουκ». Εκείνο που γίνεται αντιληπτό σε δεύτερη ανάγνωση και με συγκριτική παρατήρηση είναι ότι, στις κορυφαίες θέσεις τηλεθέασης με προγράμματα ισχυρούς πόλους έλξης τηλεθέασης, καταγράφεται πτωτική τάση, τουλάχιστον χθες (26/5).

Τάση που δεν διαφαίνεται ότι προκύπτει από τον ανταγωνισμό στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Ωστόσο φαίνεται ότι πιθανόν κάποιοι απομακρύνθηκαν από την τηλεόραση καθώς η χθεσινή βραδιά ήταν ιδιαίτερα ζεστή σε σχέση με τις προηγούμενες.

Δηλαδή στην πρώτη πεντάδα της Πέμπτης οι τηλεθεάσεις των εκπομπών ήταν 11,3% («Σασμός»), 10,8% («Η γη της ελιάς»), 7,6% (Άγριες μέλισσες»), 7,1% («Survivor»), 5,6% («Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»). Στο Top 5 της Τετάρτης οι αντίστοιχες τηλεθεάσεις ήταν: 11,4% («Σασμός»), 11% («Η γη της ελιάς»), 8% («Survivor»), 7% (Άγριες μέλισσες»), 6,2% («Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»).

Διαβάστε επίσης:

Τελικός MasterChef: Το απόλυτο Spoiler – Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ

Νέο στέλεχος και νέα σειρά μυθοπλασίας στο Open

Το φόντο της προαποφασισμένης παραίτησης του Γιώργου Γαμπρίτσου από την ΕΡΤ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:19