search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:19
MENU CLOSE

Ρήτρα αναπροσαρμογής: Πάροχος ρεύματος επέστρεψε σε καταναλωτή 1.000 ευρώ! (Video)

27.05.2022 09:29
electricity

Η αγανάκτηση και η οργή των καταναλωτών για τους υπερφουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος φαίνεται ότι έχουν κάνει πιο διαλλακτικούς αρκετούς παρόχους.

Έτσι εκτός από τις απειλές για διακοπή της παροχής λόγω χρεών -οι οποίες δεν έχουν σταματήσει και πραγματοποιούνται κατά δεκάδες καθημερινά-, κάποιες εταιρείες υποχωρούν μπροστά στα δίκαια αιτήματα των πελατών τους.

Χαρακτηριστικά όπως ανέφερε η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα, μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, μετά από αντιρρήσεις που υποβλήθηκαν από πελάτη της, ένας πάροχος ρεύματος «μηδένισε» τη ρήτρα αναπροσαρμογής η οποία άγγιζε τα 1.000 ευρώ.

«Η ρήτρα αναπροσαρμογής ήταν 987,12 ευρώ. Κάναμε τις αντιρρήσεις και επιστράφηκε το ποσό. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ εντυπωσιάστηκα», ανέφερε η δικηγόρος διευκρινίζοντας ότι η διαδικασία έγινε εξώδικα.

Μάλιστα, στην απάντησή του ο πάροχος ζητούσε συγγνώμη για την ταλαιπωρία,

Τέλος, όπως τόνισε πως σε 2 άλλες περιπτώσεις πάροχοι είχαν προβεί σε αφαίρεση της ρήτρας, όμως είναι η πρώτη φορά που πάροχος επιστρέφει χρήματα για ρήτρα αναπροσαρμογής.

Διαβάστε επίσης:

Στηβ Μιλάτος: Σοκάρει η κατάθεση της κοπέλας που τον κατηγορεί για βιασμό – «Προσπάθησε να αυτοκτονήσει» λέει ο δικηγόρος της

Καιρός σήμερα: Παραμένουν έως το Σάββατο οι υψηλές θερμοκρασίες – Μεγάλη πτώση από την Κυριακή (Videos)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:17