search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:36
MENU CLOSE

Στηβ Μιλάτος: Σοκάρει η κατάθεση της κοπέλας που τον κατηγορεί για βιασμό – «Προσπάθησε να αυτοκτονήσει» λέει ο δικηγόρος της

27.05.2022 08:58
milatos_steve
photo instagram @stefanos.milatos

Να βάλει τέλος στη ζωή της προσπάθησε σύμφωνα με την κατάθεσή της αλλά και τον δικηγόρο της, η 21χρονη κοπέλα που καταγγέλλει για βιασμό τον πρώην παίκτη του Big Brother, Στηβ Μιλάτο.

Ο δικηγόρος της 21χρονης, Ιωάννης Κοκκινογένης μίλησε στη Daily Mail για όσα καταγγέλλει η κοπέλα αλλά και για την ψυχολογική κατάσταση της πελάτισσάς του:

«Η πελάτης μου είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο βιασμός έγινε τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου και η καταγγελία έγινε το βράδυ της 25ης Μαΐου. Μετά την επίθεση η 21χρονη έτρεξε στους φίλους της οι οποίοι την πήγαν στο δωμάτιό τους όπου, όπως τους είπε, ήθελε να κάνει μπάνιο γιατί ένιωθε βρώμικη. Στη συνέχεια, όμως, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τους καρπούς της. Την έσωσε μια φίλη της που μπήκε στο μπάνιο την κατάλληλη στιγμή» πρόσθεσε ο δικηγόρος της.

Τι αναφέρει στην κατάθεσή της η 21χρονη

Όπως αναφέρει η dimokratiki, σύμφωνα με την κατάθεσή της, η καταγγέλλουσα, έχει έρθει μαζί με τέσσερις φίλες της στη Ρόδο για διακοπές, προκειμένου γιορτάσουν το τέλος των εξετάσεων του πανεπιστημίου και διαμένουν όλες μαζί στους Πεύκους. Όπως ανέφερε, την Τρίτη αποφάσισαν από κοινού να επισκεφτούν τη Λίνδο για φαγητό και διασκέδαση. Κάποια στιγμή, κι ενώ εξερευνούσαν τα στενά της Λίνδου, πέρασαν όπως είπε έξω το μπαρ που εργάζεται ο 30χρονος, ο οποίος τις προσκάλεσε για να τις κεράσει ένα σφηνάκι. Του αρνήθηκαν και συνέχισαν τη βόλτα τους ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψαν και ο 30χρονος τούς κέρασε μία γύρα σφηνάκια.

Όταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσουν, τις παρότρυνε όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, να μεταβούν σε άλλο γνωστό μπαρ της περιοχής.

Ο 30χρονος έφτασε περί την 01:20. Αμέσως, τις εντόπισε και τις πλησίασε. Αρχισε να ενοχλεί αρχικά μια άλλη κοπέλα από την παρέα σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η οποία ήταν αρνητική και τότε απευθύνθηκε στις υπόλοιπες, ρωτώντας «ποια θα έρθει μαζί μου για πέντε λεπτά;». Την πρώτη φορά δεν δέχτηκε καμία, ωστόσο μετά από λίγο, η καταγγέλλουσα τον ακολούθησε όπως είπε «υπέθεσα ότι θα ανταλλάξουμε κάποια φιλιά ή θα συζητήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 30χρονος όπως είπε, την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σοκάκι όπου άρχισε να τη φιλάει στο στόμα επιθετικά. Αρκετά κοντά υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου την οδήγησε. Τότε, όπως ισχυρίζεται την κόλλησε στον τοίχο επιθετικά και συνέχισε να τη φιλάει ενώ ταυτόχρονα έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά της όργανα με βία. Όπως είπε, εκείνη τη στιγμή, το μόνο που σκεφτόταν ήταν να γλιτώσει από τα χέρια του καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της. Ο κατηγορούμενος, την υποχρέωσε σύμφωνα με την καταγγελία σε στοματικό έρωτα με τη βία και στη συνέχεια τη βίασε. Του ζήτησε να την αφήσει για να επιστρέψει στις φίλες της, αλλά εκείνος δεν την άφηνε και την εξανάγκασε δια της βίας σε πεολειχία. Εκείνος, όπως υποστηρίζει η νεαρή, βλέποντας, την αποστροφή της, την άφησε να φύγει και εκείνη επέστρεψε τρέχοντας με λυγμούς στις φίλες της στις οποίες και εξιστόρησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Στη συνέχεια, όπως είπε η καταγγέλλουσα στους αστυνομικούς, έφυγαν για το δωμάτιό τους, λέγοντας μάλιστα ότι το ίδιο βράδυ προσπάθησε να τραυματίσει τον εαυτό της με ξυραφάκι. Οι φιλες της αφού την ηρέμησαν κατόπιν την συνόδευσαν στην Αστυνομία όπου έκανε την καταγγελία για βιασμό.

Τα αρνείται όλα ο Στηβ Μιλάτος

Εις βάρος του 30χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Στηβ Μιλάτος η συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της 21χρονης.

«Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα υποστηρίζει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωριστήκαμε, είναι αλήθεια ότι υπήρχε κάποια ερωτική επαφή και μέχρι εκεί. Το να μπω εγώ στη ψυχολογία κάποιου ανθρώπου στις διακοπές και να μαντέψω γιατί το έχει κάνει, δεν είναι δουλειά μου. Η δική μου δουλειά είναι να αποδείξω ότι είμαι αθώος. Για τα άλλα υπάρχουν πιο εξειδικευμένοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι κτλ», υποστηρίζει ο πρώην παίκτης ριάλιτι.

Η 21χρονη έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν φέρει εκχυμώσεις ή άλλα σημάδια δηλωτικά βιασμού, ενώ παραγγέλθηκε και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Παραμένουν έως το Σάββατο οι υψηλές θερμοκρασίες – Μεγάλη πτώση από την Κυριακή (Videos)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:34