search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:54
MENU CLOSE

Ελένη Μενεγάκη: Ενθουσιάστηκε με την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη – «Εγώ χάρηκα με τη χαρά του» (Video)

30.05.2022 17:23
menegaki_new

Η Ελένη Μενεγάκη ενθουσιάστηκε με τη χαρά του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς η ομάδα του, Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε την άνοδό της στην Premier League.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη συνομιλούσε με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο του είπε: «Εδώ έχουμε χαρές. Βρε δεν είδες, η ομάδα η ξένη, του προέδρου η ομάδα», ενώ όταν εκείνος ρωτούσε με απορία τι είχε συμβεί ανέλαβε να του εξηγήσει.

«Που ανέβηκε μία κατηγορία. Μεγάλες επιτυχίες. Εγώ χάρηκα με την χαρά του. Τον είδα να κάνει τον σταυρό του, να φιλάει κάτι… Εικονίτσα θα είναι, κάποιο γούρι θα είναι, δε, ξέρω τι είναι, αλλά είναι αυτά που λες… Όλοι έχουμε κάνει για κάποιο λόγο που το χρειαστήκαμε», είπε.

Στη συνέχεια μάλιστα, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προσπάθησε να αναδείξει το πόσο μεγάλη επιτυχία είναι αυτή η άνοδος, ο Ελένη Μενεγάκη τον διέκοψε, λέγοντάς του μεταξύ άλλων: «Μην μου τα λες, μου τα είπε όλα ο γιος μου».

Διαβάστε επίσης

Σύνοδος Κορυφής – Μητσοτάκης: Η τουρκική προκλητικότητα έχει επιπτώσεις στη σταθερότητα της Ανατολικής Μεσογείου

«Απρόκλητη και παράνομη» η κατάληψη των δύο ελληνικών τάνκερ, λέει η κυβέρνηση – Δεν δίνει το κατασχεθέν πετρέλαιο στο Ιράν

Κινδύνεψε η ζωή του επειδή τον δάγκωσε φίδι στο… Αγρίνιο κι όχι στην Πάτρα – «Έτρεχε» να προλάβει για το αντίδοτο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34