search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:17
MENU CLOSE

Τα γυρίζει o τράπερ: Ήταν «χιούμορ» μεταξύ φίλων, λέει για την προκλητική ανάρτηση με τα όπλα (Videos)

01.06.2022 19:20
tranos_new

Τα γυρίζει ο γνωστός τράπερ Trannos, καθώς χαρακτήρισε «προϊόν πλάκας» την προκλητική ανάρτηση που έκανε στα social media, μετά την αποχώρησή του από το δικαστήριο.

Ο δημοφιλής τράπερ προχώρησε σε νέες δηλώσεις, σχολιάζοντας το βίντεο όπου λέει με περιπαικτική διάθεση πως «πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα, γιατί είχαν κι άλλο στο αμάξι».

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα» είπε ο Trannos στο Mega.

Σχολιάζοντας την προκλητική ανάρτηση, είπε: «Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά. Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι».

Το χρονικό της σύλληψης

Ο τυχαίος έλεγχος έγινε στον νεαρό τράπερ στην πλατεία στο Μπουρνάζι, με τους αστυνομικούς να τον σταματούν για έλεγχο και να βρίσκουν στο αυτοκίνητό του ένα 9αρι πιστόλι και γεμιστήρα.

Ο Trannos ισχυρίστηκε ότι το πιστόλι βρισκόταν πάνω του για τις ανάγκες video clip το οποίο μάλιστα ζήτησε να αποσυρθεί, καθώς δεν συμφωνούσε με το γύρισμα που είχαν προετοιμάσει για το νέο του video clip.

Ο γνωστός τράπερ καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο για την οπλοκατοχή, ωστόσο εντύπωση προκαλεί η ανάρτησή του λίγη ώρα μετά, όπου ανέφερε ότι οι αστυνομικοί δεν βρήκαν και το δεύτερο όπλο που είχε στο αμάξι.

Λίγη ώρα μάλιστα αφότου αφέθηκε ελεύθερος, ο γνωστός τράπερ δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό του στο οποίο φαίνεται μαζί με τους φίλους του να το… διασκεδάζει. Στο βίντεο αυτό ακούγεται ο ίδιος να δηλώνει προκλητικά: «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι».

Διαβάστε επίσης

Διακοπές ρεύματος στο κέντρο της Αθήνας

H Ντόρα Μπακογιάννη για το θέμα υγείας της: Είμαι ευτυχής για την κάθε μέρα

Έλτον Τζον: Σε αναπηρικό αμαξίδιο ο 75χρονος τραγουδιστής λίγο πριν τη συναυλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:17