search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 07:32
MENU CLOSE

Επίσημο: Χωρίζουν Σακίρα και Πικέ μετά τις φήμες για απιστία – Η κοινή δήλωση

04.06.2022 14:28
Μαγεύουν την μπάλα, σαγηνεύουν τις ωραίες - Media

Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής.

Σε κοινή τους δήλωση μετά τις φήμες για απιστία, η Κολομβιανή σταρ και ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ζητούν την κατανόηση όλων σεβόμενοι τα παιδιά τους, ηλικίας 9 και 6 ετών.

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρεται στην κοινή τους δήλωση.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2011. Γνωρίστηκαν, το 2010, στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο για το τραγούδι της για το Παγκόσμιο Κύπελλο Waka Waka. 

Σε συνέντευξή του στη «L’Esportiu», πριν από δύο χρόνια και έπειτα από 10 χρόνια σχέση με την αγαπημένη του Σακίρα, ο Πικέ είχε εξομολογηθεί: «Κέρδισα τον πιο μεγάλο τίτλο για αθλητή και γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου. Έφυγα διαφορετικός από την Νότια Αφρική και έζησα μια αξέχαστη εμπειρία».

Η Σακίρα, σε δηλώσεις της στο E! Online, είχε πει: «Θυμάμαι να μου λέει πως ήθελε να φτάσει στον τελικό του Μουντιάλ, γιατί ήθελε να με δει εκεί και στη συνέχεια να με προσκαλέσει σε ένα ρομαντικό δείπνο. Και το έκανε».

Οι δυο τους επιβεβαίωσαν δημόσια τη σχέση τους, τον Μάιο του 2011, όταν ο Πικέ ανέβηκε στη σκηνή σε συναυλία της Σακίρα στην Ισπανία. Δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

Διαβάστε επίσης:

Ψινάκης για Ρίζου: «Η κυρία δεν είναι της αισθητικής μου»

Σίσσυ Χρηστίδου: Μέσω skype στο «Χαμογέλα και πάλι» (Video)

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Ανέκαθεν ήμουν αντίθετη στο να μιλάω για την προσωπική μου ζωή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 07:32