search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:06
MENU CLOSE

Πανελλήνιες 2022: Οι απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά, Βιολογία

06.06.2022 16:15
panellinies_new

Συνεχίστηκαν τη Δευτέρα (6/6) οι Πανελλαδικές Εξετάσεις με τους αποφοίτους των ΓΕΛ να εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία.

Για καλά διαβασμένους ήταν τα θέματα της Βιολογίας που κλήθηκαν να απαντήσουν οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (ΟΕΦΕ), πρόκειται για θέματα που ευνοούσαν τη συνδυαστική σκέψη και απαιτούσαν από τους υποψηφίους να έχουν εμβαθύνει στην ύλη, καθώς και να έχουν κατανοήσει τους βιολογικούς μηχανισμούς που περιγράφει το σχολικό εγχειρίδιο.

Οι απαντήσεις στα θέματα Βιολογίας:

Αντίστοιχα, τα μαθηματικά ήταν απαιτητικά, καθώς εξετάζουν μεγάλο εύρος της ύλης. Οι μαθητές έπρεπε να είχαν ευχέρεια στις πράξεις και ολοκληρωμένες γνώσεις για να ανταποκριθούν.

Οι βαθμολογίες από 15 και πάνω απαιτούν ιδιαίτερες δεξιότητες στο αντικείμενο από την πλευρά των μαθητών.

Οι απαντήσεις στα θέματα των Μαθηματικών:

Σύμφωνα με τον ΟΕΦΕ τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά δεν εμφάνισαν ιδιαίτερες δυσκολίες.

Την Τετάρτη (8/6) οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται σε Λατινικά, Χημεία, Πληροφορική και ολοκληρώνουν τα εξεταζόμενα μαθήματα την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, με Ιστορία, Φυσική, Οικονομία.

Διαβάστε επίσης

Κρεμλίνο: «Εχθρική ενέργεια» το κλείσιμο του εναέριου χώρου – Δυσαρέσκεια Βούτσιτς για την ματαίωση της επίσκεψης Λαβρόφ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια στο θρόνο, η συγκίνηση και η συνάντηση κορυφής… (Photos/Videos)

Μαλακάσα: Στον Εισαγγελέα ο επίδοξος εμπρηστής – Προσπαθούσε να βάλει φωτιά στη λίμνη Μπελέτσι (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50