search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 21:46
MENU CLOSE

Πώς να το κάνουμε, υπάρχουν και απόρρητα

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2233
08/06/2022
12.06.2022 07:00
ypex98-new

Η αλήθεια είναι ότι το έγγραφο του FBI που εμπλέκει τον Ανδρέα Λοβέρδο σε υπόθεση δωροδοκίας 20.000 ευρώ από τη Novartis ήταν γνωστό από καιρό – υπάρχουν και σχετικά δημοσιεύματα.

Προκαλεί ωστόσο μια σειρά ερωτήματα, μιας και δεν χωρά αμφιβολία ότι κάποιος έκανε λαθροχειρία και πλαστογράφησε το έγγραφο εξαλείφοντας το όνομά του. Το ερώτημα λοιπόν είναι: Ποιος και γιατί έκανε τη λαθροχειρία αυτή για ένα θέμα που ήταν γνωστό; Πού αποσκοπούσε; Καλό είναι το θέμα να διερευνηθεί και το ερώτημα να απαντηθεί.

Παράλληλα το ΥΠΕΞ οφείλει να διερευνήσει πώς είναι δυνατόν η Μεταφραστική Υπηρεσία και ο μεταφραστής να μην κρατούσαν αντίγραφο ούτε του κειμένου που μεταφράστηκε ούτε της μετάφρασής του. Και ταυτοχρόνως να σκεφτεί ότι κάποια κρίσιμα έγγραφα καλό είναι να μην μεταφράζονται από ιδιώτες μεταφραστές, οι οποίοι εργάζονται εκτός του χώρου της Μεταφραστικής Υπηρεσίας. Πώς να το κάνουμε, υπάρχουν και απόρρητα κείμενα!

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπανδρέου: Η πρώτη εμφάνιση μετά την τοποθέτηση βηματοδότη

Αβραμόπουλος για Πούτιν: Οι Ευρωπαίοι γνώριζαν πως είναι ένας σκληρός δικτάτορας – Θα έχει κακό τέλος

Βαρύ πακέτο η υποστελέχωση της Αυτοδιοίκησης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 21:46