search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:44
MENU CLOSE

«Κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα» – Ο Πάνος Κοκκινόπουλος απαντά σε παλαιότερη ανάρτηση της Πισπιρίγκου

15.06.2022 10:29
panos-kokkinopoylos-new

Σε μια παλαιότερη δημοσίευση της Ρούλας Πισπιρίγκου θέλησε να απαντήσει δημοσίως ο Πάνος Κοκκινόπουλος, κάνοντας μια αινιγματική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης τον οποίο το κοινό έχει, πια, ταυτίσει με τον «Κόκκινο Κύκλο» και τη «10η Εντολή» όπου παρουσιάζονταν σε μορφή έργου πραγματικά εγκλήματα, αναδημοσίευσε μια παλαιότερη ανάρτηση της γυναίκας που σήμερα βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, ενώ διερευνούνται οι θάνατοι και των άλλων δυο κοριτσιών της.

«Επειδή κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα, να πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή», έγραφε το 2019 η Ρούλα Πισπιρίγου σε δημοσίευσή της, με τον Πάνο Κοκκινόπουλο να απαντά σήμερα: «Πες το κι έγινε».

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης επισήμανε πάνω στη φωτογραφία και την εταιρεία παραγωγής του, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε στη μικρή οθόνη με τη σκηνοθετική υπογραφή του την υπόθεση της Πάτρας που συγκλόνισε παγκοσμίως.

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Πατέρας χτύπησε ανελέητα την κόρη του – Την έστειλε στο νοσοκομείο

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου

Καιρός σήμερα: Καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:42