search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:22
MENU CLOSE

Στη φυλακή 40χρονη γιατί έκανε «σεξουαλικό υποχείριό της» έναν 15χρονο (Photos)

16.06.2022 12:32
liverpool new

Μία 40χρονη μητέρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9,5 χρόνων από δικαστήριο του Λίβερπουλ, επειδή κρίθηκε ένοχη ότι έκανε «σεξουαλικό υποχείριό της» ένα 15χρονο έφηβο , δίνοντάς του κοκαΐνη και χασίς.

Η Σάρα Κάμπελ καταδικάστηκε για σεξουαλική εκμετάλλευση του ανήλικου, έχοντας μάλιστα μείνει έγκυος από την επαφή με τον 15χρονο.

Oπως αναφέρει η Daily Mail η 40χρονη χορηγούσε ναρκωτικά στον έφηβο και ερχόταν σε σεξουαλική επαφή μαζί του στο διάστημα 2016-2017, σύμφωνα με την εισαγγελέα, Μάρτιν Σνόουντον.

Ηθελαν να ξεπερνούν τα όρια

«Ήθελαν να ξεπερνούν τα όρια συχνά, όπως το έθεσε το θύμα, καπνίζοντας χασίς και παίρνοντας κοκαΐνη, που την εξασφάλιζε εκείνη», δήλωσε η εισαγγελέας.

Η Σάρα Κάμπελ προσπαθούσε να αποφύγει τις κοινωνικές υπηρεσίες και έβαζε κρυφά στο σπίτι της τον έφηβο, σε ώρες που πίστευε ότι δεν θα τον αντιληφθούν οι περίοικοι.

Αρχικά στο δικαστήριο δήλωσε ότι δεν είναι ένοχη και μάλιστα μέχρι να αρχίσει η δίκη εξαφανίστηκε για κάποιο διάστημα, αλλά συνελήφθη και προφυλακίστηκε.

Στη διάρκεια της δίκης η συνήγορος υπεράσπισης δήλωσε ότι η Σάρα Κάμπελ ήταν η ίδια θύμα βιασμού, ενώ κατά την προφυλάκισή της προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της κάνοντας συνεδρίες με ειδικούς.

«Έκλεψε ένα μέρος της παιδικής ηλικίας του αγοριού»

Ο δικαστής όμως έκρινε ότι η Σάρα Κάμπελ «έκλεψε ένα μέρος της παιδικής ηλικίας» του αγοριού και το εκμεταλλεύτηκε σαν σεξουαλικό παιχνίδι για την δική της ικανοποίηση.

Όταν άκουσε την καταδίκη της σε φυλάκιση 9,5 χρόνων η Κάμπελ έκρυψε το πρόσωπο στα χέρια της, καθώς ένα συγγενικό της πρόσωπο της φώναξε να σηκώσει «ψηλά το κεφάλι» γιατί η αλήθεια είναι διαφορετική. Όμως η απόφαση του δικαστηρίου οδήγησε τελικά την Σάρα Κάμπελ πίσω στην φυλακή.

Oι φωτογραφίες είναι από τo τοπικό site LiverpoolEcho

Διαβάστε επίσης

Ο Μπιλ Γκέιτς, τα κρυπτονομίσματα και η «θεωρία του μεγαλύτερου ανόητου»

Ουκρανία: Στο Κίεβο οι Μακρόν, Ντράγκι και Σολτς – Συνάντηση με τον Ζελένσκι (photos)

Φρικτό έγκλημα στο Σικάγο: Πατέρας έπνιξε τα τρία του παιδιά για να εκδικηθεί τη γυναίκα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13