search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:20
MENU CLOSE

Ένα bloodhound για πρώτη φορά νικητής των καλλιστείων Westminster Kennel Club (Photos)

23.06.2022 16:34
skylos-kallisteia

Ένα bloodhound με το όνομα Trumpet (Τρομπέτα) κέρδισε το Westminster Kennel Club Dog Show το βράδυ της Τετάρτης και είναι πρώτη φορά που η συγκεκριμένα ράτσα κερδίζει το πολυπόθητο βραβείο.

Εντυπωσιάζοντας με το αριστοκρατικό παράστημά του, το bloodhound κατάφερε να κερδίσει ένα γαλλικό μπουλντόγκ, έναν γερμανικό ποιμενικό, έναν maltese, έναν αγγλικό σέττερ, ένα Samoyed και ένα τεριέ Lakeland για να πάρει το τρόπαιο.

«Σοκαρίστηκα», είπε η χειρίστρια, συν-εκτροφέας και συνιδιοκτήτρια του bloodhound, η Heather Helmer. Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, «και μερικές φορές νιώθω ότι το bloodhound είναι λίγο αουτσάιντερ».

«Αφού γράψατε ιστορία στο show σκύλων, έχει ο Trumpet αίσθηση του πόσο ξεχωριστός είναι;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την χειρίστρια.

«Νομίζω ναι», απάντησε εκείνη.

Μετά τη νίκη του, ο Trumpet πόζαρε υπομονετικά για αμέτρητες φωτογραφίες, αρχίζοντας τελικά να κάνει ό,τι κάνουν καλύτερα τα κυνηγόσκυλα – να μυρίζουν τριγύρω. Εξέτασε μερικά διακοσμητικά λουλούδια που είχαν στηθεί για τις φωτογραφίες, χωρίς όπως να φαίνεται να βρήκε τίποτα αξιοσημείωτο.

Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε περισσότερα από 3.000 καθαρόαιμα σκυλιά. Στόχος ήταν να ανακηρυχθεί νικητής ο σκύλος που αντιπροσωπεύει περισσότερο το ιδανικό για τη ράτσα του.

Συνήθως πραγματοποιείται το χειμώνα στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, ενώ η παράσταση μεταφέρθηκε στο προάστιο Lyndhurst πέρυσι και φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσούλα Ζαχαροπούλου: Τρίτη καταγγελία για βιασμό σε βάρος της υφυπουργού του Μακρόν – Η θέση της κυβέρνησης

Καίτη Γαρμπή για τo «ξύλο» στα MAD VMA 2022: «Θρίλερ ζήσαμε χθες βράδυ»

Μιχάλης Μυτακίδης: «Το έντεχνο είναι πιο υποκριτικό από την trap – Τους έχω γνωρίσει όλους, τους φτύνω στα μούτρα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50