search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 02:06
MENU CLOSE

Έπαθε ξανά …Λατινοπούλου ο Φραγκολιάς: «Η εικόνα της Δανάης Μπάρκα δε δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο» (Video)

26.06.2022 12:51
fragkolias

Στο πλευρό της Αφροδίτης Λατινοπούλου τάχθηκε για μια ακόμη φορά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο πανελίστας δήλωσε: «Η τοποθέτηση της Λατινοπούλου είχε να κάνει με θέμα υγείας. Όπως κατάλαβα, δεν ήθελε να σχολιάσει τη Δανάη. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι, όπως θέλει και να φοράει ό,τι θέλει».

»Η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν τη Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν. Αυτή η εικόνα δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο», είπε.

Η τελευταία προκλητική δήλωση -που έθεσε την Αφροδίτη Λατινοπούλου εκτός ΝΔ– είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

«Σκεφτόμουν και συζητούσα με τους συνεργάτες μου πώς θα μπορούσα να τοποθετηθώ διακριτικά πάνω στο θέμα αυτό. Όταν ένας άνθρωπος έχει ως μοναδικό του όπλο να σχολιάζει τους άλλους, σε πιάνει μια λύπη, γιατί σκέφτεσαι πόσο άδειος μπορεί να είναι.

Επειδή πήρα πολλά μηνύματα όμως, και ίσως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τη δική μου δύναμη συναισθηματικά, κι επειδή αυτός ο άνθρωπος ασχολείται και με την πολιτική, ελπίζω αυτό που συμβαίνει να φτάσει και στο κόμμα, στο οποίο ανήκει και να γίνει άμεσα κάτι.

Σε μια εποχή που όλοι παλεύουμε να εξαλειφθεί η βία, η κακοποίηση, όταν βλέπουμε ότι κάθε λίγο ακούμε για γυναικοκτονίες και ανθρωποκτονίες, άνθρωποι που αυτοκτονούν από ψυχικά προβλήματα κι επειδή, σε λίγα χρόνια μπορεί να φέρουμε κι εμείς παιδιά στον κόσμο, δεν σκεφτόμαστε τι μπορεί να πάθουν τα δικά μας παιδιά, αν τροφοδοτούμε το αίσθημα του ρατσισμού», είχε απαντήσει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του mega.

Οι αντιδράσεις δεν πτόησαν την Αφροδίτη Λατινοπούλου. «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη από την Μπάρκα; – Πάμε δυνατά κόντρα στη δολοφονία της κοινής λογικής», επανήλθε.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φουρέιρα: «Γουστάρω που είμαι σέξι, βγαίνει από μέσα μου»

DJ Βαλεντίνο για MAD VMA 2022: Το παρασκήνιο πίσω από την αόρατη κονσόλα – «Το να φύγω θα ήταν μεγαλύτερο λάθος» (Video)

Μπιμπίλας για Τζούμα: Ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος με βιτριολικό χιούμορ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20